FF XIV: Megoldás az irányításra

Úgy tűnik, hogy nem mi voltunk az egyetlenek, akik megjegyzéseket tettek a játék PC-s irányítására, mert a Square Enix már be is mutatta a kifejezetten a Final Fantasy XIV-nek dedikált új kontrollert.

FF XIV: Megoldás az irányításra

Úgy tűnik, hogy nem mi voltunk az egyetlenek, akik megjegyzéseket tettek a játék PC-s irányítására, mert a Square Enix már be is mutatott egy, kifejezetten a Final Fantasy XIV-nek dedikált új kontrollert. Az eszköz szeptember 30-án landol az európai és észak-amerikai boltok polcain.

"Örömmel mutatjuk be a játékosoknak az új minőségi kontrollert, melyet a Final Fantasy XIV megjelenésének alkalmából hoztunk ki, hogy javítsuk az RPG saga játékélményét PC platformon." - nyilatkozta a gyártó cég (Sunflex) képviselője, Mike Steup. A játék gyűjtői változata tegnap jelent meg, aki azóta fontolgatja, hogy vesz hozzá egy gamepad-et, annak így lehet, hogy még érdemes lesz várni pár napot az új eszközre. Az alapverzió szeptember 30-án jön, ezen változat vásárlói rögtön kezdhetnek a szép fehér, FF logós kontrollerrel is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward