Felújított változatot kap a Kingdoms of Amalur

Igaz, borzasztó nevet kapott a 2012-es szerepjáték új változata.

Felújított változatot kap a Kingdoms of Amalur

Annak idején elképesztő érdeklődés övezte a Kingdoms of Amalur fejlesztését. A játékot az Electronic Arts finanszírozta, a 38 Studios és a Big Huge Games fejlesztette. A legendás Ken Rolston dolgozott vezető dizájnerként, a világ történetét R.A. Salvatore írta, Todd McFarlane pedig a művészeti irányért felelt. A játék elkészítését brutális politikai huzavonák is nehezítették, a baseball-legenda Curt Schilling pedig állítólag annyira beletette minden pénzét, hogy miután a Kingdoms of Amalur bebukott, már a saját relikviáit kellett eladnia.

Az anyag annak idején nem nem aratott hatalmas sikert sem a kritikusoknál, sem a közönségnél, pedig voltak értékei, az egyszer biztos. A világa hatalmas és jól kidolgozott volt, csak éppen az érdekes küldetések mellé legalább annyi MMO-s kitöltő feladat is társult. Valójában az egész onnan ered, hogy Curt Schilling hatalmas World of Warcraft-rajongó volt, és el akarta készíteni a saját világát, ami először egy single player szerepjáték képében öltött testet, majd később erre terveztek volna felhúzni egy MMO-t.

Amikor végül feloszlott a 38 Studios és a Big Huge Games, kiderült, hogy már javában dolgoztak a második részen. Ebbe az előzetes információk szerint sokkal szebb harci animációkat, töltések nélküli világot, és kevesebb szerteágazó küldetést tettek volna, valamint a játékos nagyobb hatással lehetett volna a világra és a történetre. Az első rész azonban nem tudta teljesíteni a tőle várt eredményeket: 90 nap alatt 1,2 millió példányt adtak el belőle, így az Electronic Arts nem akart részt venni a folytatásban.

Mindezek tükrében érdekes, hogy Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning néven felújított változat érkezik a játékból, ami a THQ Nordic kiadásában jelenik majd meg szeptember 8-án, 2021-ben pedig Fatesworn néven egy új kiegészítő is érkezik hozzá. Az ígéretek szerint átalakítják majd a grafikát, belenyúlnak a játékmenetbe, és teljesen új tartalmakat is gyártanak az anyaghoz.

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning három kiadásban jelenik majd meg:

  • a sima változat 40 dollárba fog kerülni
  • a Fate Edition 55 dollárért már az új kiegészítőt is tartalmazza
  • és lesz egy gyűjtői kiadás 110 dollárért, mindenféle fizikai extrával.

A felújított változat bemutatkozó előzetese sajnos semmilyen in-game felvételt nem mutat, így egyelőre be kell érnünk a screenshotokkal.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap