Felpörgeti az OLED panelek termelését az LG

Hamarosan bekapcsolódik a termelésbe a kínai üzem, amelynek köszönhetően jelentősen növekszik a havi szinten legyártható OLED panelek száma.

Felpörgeti az OLED panelek termelését az LG

Az LG Display egy ismert és elismert szereplő a megjelenítőpiacon, ahol nem csak az anyavállalatot, de egyéb megrendelőket is ellát LCD, illetve OLED típusú panelekkel, igényektől függően. Az OLED panelek iránti igény a jelek szerint növekszik, ugyanis egyre több eszközben kapnak helyet kedvező tulajdonságaik és remek képminőségük miatt – OLED alapú kijelzőt manapság az okostelefonoktól egészen a gamer televíziókig bezárólag sok területen találhatunk.

Galéria megnyitása Az emlegetett OLED paneles gamer TV A jelenlegi gyárkapacitás havi 70 000 darab 8.5 generációs OLED panel termelésére elegendő, maga az üzem pedig Dél-Korea területén, Paju városában található. Az LG Display vezetése nemrégiben úgy döntött, hogy növelik az OLED termelőkapacitást, ennek érdekében pedig egy új OLED panel gyártó üzemet húznak fel, ám ez már nem Dél-Koreában, hanem Kínában, azon belül is Guangzhou városában kap helyet. Az eddigi 70 000 paneles termelőkapacitás az új üzem elindítása után közel duplájára, 130 000 panelre ugrik havi szinten, ami igen komoly előrelépés.

A Kínában található gyár jóvoltából még tovább, akár 160 000 panelre is növelhető a gyártókapacitás havi szinten, amennyiben ezt a piaci kereslet indokolttá teszi. Az üzemekben készülő OLED panelek egyébként 2200 x 2500 milliméteres felülettel rendelkeznek, amelyekkel könnyedén készíthető 88 hüvelykes képátlójú OLED televízió, ám ha a mobileszközök szegmensét kell kiszolgálni, akkor egy ekkora táblából akár 500-nál több okostelefon-kijelző is kijön, természetesen képátlótól függően.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap