Felöltöztethető számítógépház az In Win műhelyéből

Az Alice koncepciót már láthattuk, most azonban eljött az idő a hivatalos megjelenésre is.

Felöltöztethető számítógépház az In Win műhelyéből

Az In Win már eddig is sok különleges számítógépházzal örvendeztette meg a piacot, amelyek között igazán szokatlan, méregdrága modellek is jelen voltak. A legújabb termékük szintén egy rendhagyó megoldás, ám nem lesz méregdrága, hiszen egyszerű műanyagváz adja az alapját, oldallapjai nincsenek, belsejében pedig pont annyi bővítőhely áll rendelkezésre, amennyire feltétlenül szükség van.

Galéria megnyitása

Az Alice névre keresztelt koncepciót a Computex 2019 alkalmával már megcsodálhattuk, most pedig hivatalosan is bemutatkozott. Egyedisége abban rejlik, hogy a vázra textilruhát húzhatunk, így variálható a kinézet, a megjelenés pedig egészen rendhagyó lesz. A speciális felépítés miatt előlapi vagy tetőlapi portokat egyáltalán nem is kapunk, a belső tér kihasználása azonban nem tűnik rossznak.

Galéria megnyitása

A közepes torony formátumú ház belsejében akár ATX alaplap is helyet kaphat, PCI slotokból pedig összesen nyolcat bocsátottak rendelkezésünkre. Az adattárolókat egy 3,5 hüvelykes, illetve három darab 2,5 hüvelykes bővítőhely várja, a belső elrendezés azonban szintén rendhagyó, hiszen az alaplap 90 fokkal elforgatva foglal helyet a házban, vagyis a hátlapi portok a tetőlap felé néznek. Ezeket szerencsére eltakarja a tetőlapra helyezett borítás, ami szürkében és narancssárgában lesz elérhető.

Galéria megnyitása

Belül maximum 195 milliméter magas processzorhűtő fér el, a bővítőkártyák maximum 300 milliméter hosszúak lehetnek, míg tápegységből maximum 220 milliméter hosszú példány beépítésére van lehetőség. Friss levegőhöz a ház alja felől juthat a rendszer, ahol három darab 120 milliméteres ventilátor kaphat helyet, a szellőzést pedig egy 120 milliméteres légkeverővel fokozhatjuk. A ház aljára persze akár 360 milliméteres hőleadó radiátor is elfér, amennyiben folyadékhűtő rendszerben gondolkodunk.

Galéria megnyitása

A hardvert gyárilag egy In Win témájú „huzat” takarja, amely helyett vásárolhatunk egyéb témájú „ruhákat” is, de akár saját köntöst is tervezhetünk a házra. Azt persze érdemes szem előtt tartani, hogy a zajszigetelés mértéke nulla, így érdemes halkabb hardvert választani a termékhez. Pozitívum lehet viszont, hogy a hardver világítása átszűrődik a „ruhán”, aminek örülni fognak az RGB LED-ek szerelmesei.

Galéria megnyitása

A rendhagyó számtógépház megjelenésével és pontos végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nem adott tájékoztatást a gyártó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap