Félmilliónál több nyitást is elbír a Mi Mix 3

Félmilliónál több nyitást is elbír a Mi Mix 3

A Xiaomi elsőként mutatott be olyan okostelefont, ami visszahozza a csúsztatós mechanikát azért, hogy ne kelljen az előlapon kialakítani a frontkamera számára külön helyet. Az ötlet jó a kínai tervezők részéről, sokaknak a tetszését elnyerte vele, viszont nem meglepő módon a kritikusok is megjelentek, mondván, hogy ez lesz az első dolog a mobilon, ami tönkre fog menni.

A kínaiak már rögtön a bemutató alkalmával kiemelték, hogy a Mi Mix 3 esetében olyan dizájnt alkalmaztak, ami garantáltan bírni fogja a strapát, és jóval több szétcsúsztatást fog elviselni a szerkezet, mint ami az átlagos élettartama alatt várhat rá normál használatban. A Xiaomi azt nyilatkozta az eszköz kapcsán, hogy a tesztjeik alapján 300 ezer nyitást minden további nélkül kibír a kávamentességre törekedő csúcsmodell.

Galéria megnyitása

Ezt pedig most egy független teszt is megerősítette, amit a Digital Tail végzett el a friss készüléken. Az eredetileg a Weibóra feltöltött videón az látható, hogy a Mi Mix 3 okostelefon különleges zárszerkezete nemcsak 300, hanem még a dupláját, 600 ezer csúsztatást követően is minden gond nélkül működik.

Hogy mennyi idő alatt jöhetne ez össze normál használatban? Nos, napi 300 alkalom mellett nagyjából 5,5 évre lenne szükség a 600 ezer csúsztatás eléréséhez.

Azt persze illik hozzátenni, hogy ez még nem jelenti azt, hogy nem hibásodhat meg ezen a részen a mobil, és nyilván egy gyengepontról van szó, de valószínűleg nem a slider lesz az a területe a Mi Mix 3-nak, ami a legtöbb problémát fogja okozni a termék életében.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap