Felkészült a legújabb játékokra a friss Intel HD Graphics driver

A legújabb játékok támogatása mellett néhány frissítés és biztonsági javítás is helyet kapott a csomagban.

Felkészült a legújabb játékokra a friss Intel HD Graphics driver

Elkészült az Intel HD Graphics driver legújabb kiadása, amely a 25.20.100.6373-as verziószámot viseli. A 64-bites Windows 10-es operációs rendszerekhez passzoló driver a Skylake, Kaby Lake és Coffee Lake sorozatú processzorok mellett még a Gemini Lake és az Apollo Lake platformok integrált videó vezérlőit is támogatja, ahogy az a lenti táblázatból is kiderül.

Galéria megnyitása
Football Manager 2019

Az új szoftvercsomagot feltétlenül érdemes telepíteni, ha Intel HD Graphics 620-as vagy gyorsabb iGPU-val szerelt rendszerünkön szeretnénk játszani a Football Manager 2019, a Dreadnought, az NBA 2K Playgrounds 2, a Soulcalibur VI, a Thronebreaker: The Witcher Tales, vagy éppen a Mega Man 11 30th Anniversary című játékokkal. Azoknál a rendszereknél, amelyek Iris Pro Graphics sorozatú videó vezérlőt rejtenek, a Warriors Orochi 4, a Lego DC Super-Villains, illetve a My Hero One’s Justic című játékok futtatására is van lehetőség.

A játékok frontján maradva fontos még megemlíteni, hogy a Warhammer Vermintide 2 kapott némi extra optimalizációt, így jobb teljesítmény mellett futhat a Skylake és ennél frissebb processzorokkal szerelt rendszerekben, mint eddig. Változás még a többmonitoros megjelenítő rendszerek képminőségének növelése, de a PowerDVD futásának minőségén is javítottak, valamint a lejátszás közben jelentkező hibákat is orvosolták. A Vulkan API mellé memória-optimalizáció érkezett, plusz néhány biztonsági frissítés is bekerült a csomagba. Fejlődött a Microsoft WinML keretrendszerének támogatása is, így a gépi tanulással és mesterséges intelligenciával kapcsolatos feladatok elvégzéséhez nagyobb teljesítmény áll rendelkezésre a támogatott platformokon.

Galéria megnyitása

A hibajavításoknak köszönhetően a Naruto to Boruto: Shinobi Striker és a Mothergunship alatt nem jelentkezik több fagyás és összeomlás, az Assassins Creed Odyssey, a Boundless és a Rend alatt tapasztalható grafikai anomáliák pedig nem jelentkeznek többé. Alacsony fényerősség beállításakor nem kell többé villódzástól tartani a különböző paneleknél a DPST támogatás aktiválásakor, a sztereó 3D funkció pedig mostantól újra működik. Javították az Intel Graphics Control Panel keretkorrekciós beállításokat érintő hibáját is, amely miatt eltűntek a korrekciót lehetővé tevő gombok, ha a kollázs módot használtuk.

Az új Intel HD Graphics driver letöltéséhez ide kell ellátogatni, a hozzá tartozó dokumentáció pedig itt található. Aki automatikus ellenőrzésre vágyik annak érdekében, hogy mindig időben megkapja a friss drivert, használja az Intel Driver & Support Assistant segédprogramot, ami itt található.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap