A világvége után - Februári játékmegjelenések

Metro Exodus, Far Cry New Dawn, Crackdown 3, vagy épp Dirt Rally 2.0: a februári felhozatal parádésnak ígérkezik!

A világvége után - Februári játékmegjelenések

Bár a Metro Exodus-t mostanában azért kapta fel a szaksajtó, mert azok, akik nem rendelték elő Steamen, kizárólag az Epic boltjából tudják beszerezni a PC-s verziót, remélhetőleg az alkotás más, lényegesen pozitívabb okokból is emlékezetes lesz. A Dmitry Glukhovsky regényeire épülő sorozat harmadik, kevésbé lineáris, ellenben távolról sem nyitott világú részében ismét a jól ismert Artyom felett vesszük majd át az irányítást. Emberünk ezúttal nem a moszkvai metróhálózatban fog kalandozni. Azon lesz, hogy dacolva a veszélyekkel, nejével, Annával és a Spartan Rangers válogatott elitcsapatával eljusson az Aurora néven futó, utasait egy élhetőbb vidékre elszállító vonathoz.

A Far Cry New Dawn is a posztapokaliptikus témák rajongóit fogja megcélozni. A tizenhét évvel a Far Cry 5 eseményei után játszódó, önállóan futtatható kiegészítőben a nukleáris pusztasággá lett Montanát kell majd megvédelmeznünk az egy kegyetlen ikerpár által vezetett Highwayman-bandától. Ráadásul a Project-szekta új kultuszt alapító vezetője, Joseph Seed is fel fog tűnni a színen.

Ugyan a BioWare profiljától való elütés miatt az Anthem fogadtatása eddig kissé fagyos volt, a végleges verzió remélhetőleg eloszlatja majd a kételyeket. A patinás stúdió legújabb, nyitott világú művében egy, az ide-oda repkedést lehetővé tevő, fejleszthető exoruhát hordó harcosként fogunk kalandozni.

Míg a Crackdown első, még 2007-ben, Xbox 360-ra kiadott részét általános üdvrivalgás fogadta, addig a 2010-ben kiadott második felvonás sokak mérhetetlen csalódására egy tisztes közepes értékeléseket kapó, feledhető akciójáték lett. Azt, hogy vajon a sorozatot trilógiává bővítő epizód hogyan muzsikál majd, hamarosan meg fogjuk tudni. Hiszen február 15-én végre megjelenik majd a sokak által várva-várt Crackdown 3. A kitaposott úton járó program nem árul zsákbamacskát. Újfent egy emberfeletti képességekkel bíró rendfenntartó bőrébe fogunk belebújni, célunk pedig New Providence bandavezéreinek levadászása lesz.

A Dirt Rally 2.0 nem túl meglepő módon a raliversenyek szerelmeseinek kegyeit igyekszik majd elnyerni. A versenyjáték fő vonzereje remek, valósághű vezetési élményt nyújtó fizikai modellje lesz. Egyebek mellett az időjárás, és az idővel egyre inkább leharcoltabb utak is kihatnak majd arra, hogy mennyire lesz nehéz a pályán maradni

Felsorolásunk a Jump Force zárja. A Spike Chunsoft legújabb játékában megannyi manga-univerzum harcosai fognak megküzdeni egymással három-három elleni meccseken. My Hero Academia, Naruto, Fist of the North Star, vagy épp Hunter x Hunter: számos franchise kedvencei közül választhatjuk majd ki álomcsapatnuk tagjait, sőt, arra is lehetőségnük lesz, hogy létrehozzuk a saját karakterünket.

A februárban megjelenő fontosabb, vagy érdekesebb játékok listája az alábbi:

Február 1.

Február 5.

  • AWAY: Journey to the Unexpected (PS4) Hivatalos weboldal (PC) Steam

Február 6.

Február 8.

Február 12.

  • Hyper Jam (PC, PS4, Xbox One) Steam
  • Conarium (PS4, Xbox One) Kritika

Február 13.

  • Tannenberg (PC) Steam
  • Devotion (PC) Steam
  • Away: Journey to the Unexpected (PC) Steam

Február 14.

Február 15.

Február 19.

Február 20.

  • Steins;Gate Elite (PC, PS4) Steam

Február 21.

  • NieR: Automata - Game of the Yorha Edition (PC, PS4) Kritika

Február 22.

Február 26.

Február 28.

  • Fimbul (PC, PS4, Xbox One) Steam

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward