Family Guy Online a böngészőre

A böngészőre készülő Family Guy Online várhatóan ősszel startol majd el. A hivatalos honlap tanúsága szerint a zárt bétára már most regisztrálhattok ha érdekel titeket a játék. A játékról túl sok mindent nem tudni, korábban egyesek még arra is spekuláltak, hogy MMO lesz, de ez a feltételezés már megdőlt.

Family Guy Online a böngészőre

A böngészőre készülő Family Guy Online várhatóan ősszel startol majd el. A hivatalos honlap tanúsága szerint a zárt bétára már most regisztrálhattok. A játékról túl sok mindent nem tudni, korábban sokan arra spekuláltak, hogy MMO lesz, íme a válasz.

A weblapon találtok egy szavazást is, arra kíváncsiak, hogy a TV show mely karakterével játszanátok a legszívesebben: Peter, Lois, Chris, Brian és Stewie. Vagy a legkevésbé szívesen: Stewie nővére, Peter lánya vagy Chris nővére... nehéz döntés.

A játékban a pénzt Clam-ek (kagylók) helyettesítik, amennyiben részt vesztek a szavazáson, kaptok érte valamennyit. Februárban az Activision emlegetett egy Family Guy játékot, vajon erről lett volna szó?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward