Fallout 76 és Rage 2 gyűjtői kiadások

Íme a Fallout 76 Power Armor Edition és a Rage 2 Collector's Edition.

Fallout 76 és Rage 2 gyűjtői kiadások

A tegnapi Bethesda konferencia után szinte rögtön megjelentek a kereskedők kínálatában a két játék különleges kiadásai, vagyis a lehetőség, hogy előrendeljük őket. Ha szeretnétek a fizetésetek jelentős részét a kiadónál hagyni, akkor érdemes gyorsan lecsapni rájuk, hiszen ha visszaemlékeztek, a Fallout 4 Pip-Boy Editionjéből is elég hamar kifogytak mindenhol.

A Fallout 76 Power Armor Edition tartalmaz egy életnagyságú, felvehető Power Armor sisakot, aminek működő lámpája és hangtorzítója van. A hatalmas doboz, amiben érkezik, rejt még egy sötétben világító térképet és 24 műanyagfigurát, amiket lepakolászhattok a térképre. A játéklemez exkluzív fémtokban lapul. Az egész pakk elcsomagolásához pedig jár egy West-Tek márkás táska. A Power Armor Edition a briteknél, a GAME kínálatában 175 fontért lesz elérhető PC-re, PS4-re és XO-ra, szóval úgy készüljetek, hogy több mint 60 ezer forint lesz.

Az exkluzív pakk természetesen együtt jelenik meg a normál verzióval november 14-én, még egy előzetest is kapott:

A Rage 2 gyűjtői kiadás legalább annyira elképesztő lesz méretben, tartalomban és árban, mint a Fallout 76 PAE. Tartalmaz egy mozgó, éneklő mutánsfejet, aki nem máshoz tartozik, mint Ruckus The Crusherhez. A játékban található karakter hangját Andrew W.K. adja, szóval ő dalolászik majd nektek a hatalmas, falra is feltehető fejből. Ráadásként egy mozgásérzékelő is van a fejben, csak hogy a frászt hozza a vendégeitekre, ha közelítenek a furcsa lakásdíszetekhez. Az alábbi tweetbe ágyazott videónak hála akció közben is láthatjátok a cuccot:

A Ruckus fej mellé kaptok még egy posztert, egy rakás in-game DLC tartalmat és egy exkluzív fémtokot a játéklemeznek. Ez a kiadás mindössze 120 fontért lesz elérhető PC-n, PS4-en és Xbox One-on, vagyis ezért "csak" alig több mint 40 ezer forintot kell majd otthagynotok...

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward