Ezüstöt használ hűtésre a következő gamer Red Magic

Ezüstöt használ hűtésre a következő gamer Red Magic

A Nubia márkanév alatt a ZTE szakemberei már azon dolgoznak, hogy megalkossák a Red Magic termékcsalád következő tagját. Idén már megjelent a Red Magic 5G, ami a nevének megfelelően biztosít 5G támogatás is egyebek mellett, és hamarosan már a Red Magic 5S bemutatásáról számolhatunk be.

Ni Fei, a Red Magic széria megálmodója a napokban elkezdett információmorzsákat elhinteni azzal kapcsolatban, hogy a Red Magic 5G hamarosan megkaphatja lényegében az utódját a Red Magic 5S személyében, ami több szempontból is lekörözi majd az aktuális csúcsgépet. Ez az okostelefon jelen állás szerint már a Qualcomm Snapdragon 865+ mobilplatformot fogja majd munkára, ahogy a Lenovo Legion mobil és az ASUS ROG Phone harmadik generációja is.

Azt is biztosan tudjuk már, hogy a Nubia nem fog spórolni a játékosokat célzó konfigurációnál a RAM-on és a tárhelyen. LPDDR5 technológiás memóriamodulokat fog alkalmazni a márka a Red Magic 5S fedélzetén, az adattároló pedig UFS 3.1 alapúnak ígérkezik.

Galéria megnyitása

És mindezeknél is érdekesebb előzetes információ az, hogy nem rég alapú hűtést fog alkalmazni a vállalat a burkolat alatt, vagy legalábbis nem csak azt. A világon elsőként a Red Magic 5S lesz, amiben ezüstöt fognak a tervezők alkalmazni azzal a céllal, hogy még jobb legyen a házban a főelvezetés. Talán ez már egy kicsit túlzásnak is érződik, de az tagadhatatlan, hogy a réznél jobb az ezüstnek a hővezetési tényezője – de nem jelentősen.

Galéria megnyitása

A Red Magic okostelefonok már több generáció óta rendelkeznek hűtőventilátorral, és azon a képen, amit a Nubia megosztott az ezüstös hővezető cső bemutatására, jól kivezető, hogy itt is lesz a hátlap mögött egy radiális légkavaró. A miniatűr ventilátor a Red Magic 5G esetében már percenként akár 16 ezres fordulatra volt képes, és ezt az egységet valószínűleg át fogja emelni az új gépbe a Nubia.

Arról egyelőre nem esett szó, hogy a Nubia Red Magic 5S mikor áll majd a porondra, de a Legion mobilját a Lenovo július 22-én küldi bevetésre, és a ROG Phone III is ekkor érkezik majd. Ez alapján valószínűleg a Red Magic 5S sem várat már magára túl sokáig, és jó eséllyel Európában is megvásárolható lesz idővel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap