Ezeket várhatjuk a jövő Halo: The Master Chief Collection frissítéseitől

Ezeket várhatjuk a jövő Halo: The Master Chief Collection frissítéseitől

A Halo: The Master Chief Collection az egyik legjobb dolog volt, ami Xbox One-on megtörténhetett. Ez a játékcsomag nem csak egyberakta és felélesztette a klasszikus Halo játékokat, de egyben megmutatta, hogyan kell minőségi módon felújítani a régi részeket.

Magas felbontás, régi és új grafika közötti állítás lehetőség, felújított zenék, visszahozott online multiplayer és még ezernyi más dolog, aminek köszönhetően a Halo örökségét újra átélhetik a játékosok.

A csomag PC-s megjelenése pedig Steamen is folyamatban van, legutóbb a Halo 3 érkezett meg, hamarosan pedig az ODST következik.

A 343 viszont nem áll meg a fejlesztéssel, további funkciókat is szeretnének hozni még 2020-ban a meglévő MCC verziókba, így még Xbox One-ra is.

Az egyik fontos változás a cross-play támogatás lesz majd PC és Xbox One játékosok között, jelenleg ez nem megoldott, csak külön indulhatunk csatába.

Ehhez szeretnének majd irányítóhoz kötött meccskeresési rendszert is adni, vagyis egeres játékosok ne a kontrolleresekkel legyenek közösen összedobva. A szerver régió választás és az egyéni játék kereső szintén a multiplayer szolgáltatást fogja erősíteni. A PC-n a fájlmegosztás ugyancsak hasznos funkció lesz.

Lehetőséget kívánnak arra adni, hogy játékonként külön lehessen állítani a grafikát és az audiót, illetve egérrel és billentyűzettel is játszható legyen a játék Xboxon. Sőt, az is a tervek között szerepel, hogy egy funkcióhoz több billentyűt is hozzá lehessen fűzni.

A játékon belüli FPS limit segíthet abban, hogy aki nem akarja megfőzni a videokártyáját a végtelen képkockaszám mellett, az is nyugodtan játsszon, illetve további grafikai beállításokat is szeretnének adni nekünk. Végül pedig a Steam fiókot is szeretnék bevonni, így idővel az is hozzákapcsolható lesz a játékhoz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap