Ezek lettek a Play Áruház legjobbjai 2019-ben

A Google (is) kiosztotta a kiemelt játékoknak, appoknak járó címeket, és kiderült, melyek lettek a legnépszerűbb filmek, sorozatok, könyvek idén.

Ezek lettek a Play Áruház legjobbjai 2019-ben

Az Apple egy rendes eseményt hozott idén össze az App Store legjobbjai számára, a Google viszont szimplán a Play Áruház felületén és közleményben emelte ki az érdemesnek tartott tartalmakat. Lássuk is rögtön, hogy milyen fejlesztések és egyéb tartalmak lettek a befutók.

Galéria megnyitása
GlitchCam

A Google megnevezte a közönség által a legjobbnak talált alkalmazásokat, és azokat is, amiket maga választott ki az idei kínálatból. A közönség a legjobb alkalmazásnak járó elismerést a GlitchCam számára adta. Ez egy igazán jól használható és sokoldalú videoszerkesztő applikáció. A felhasználók nagyon egyszerűen tudnak egészen különleges látványvilágú felvételeket készíteni a GlitchCam használatával. Van itt lehetőség zene beillesztésére, vágásra és effektezésre is.

Galéria megnyitása
Call of Duty: Mobile

A legjobb játék pedig a közönség szerint 2019-ben a Call of Duty: Mobile lett. A Call of Duty-t valószínűleg minden gamer ismeri már valamilyen formában. A Call of Duty: Mobile kiváló grafikával szolgál és nagyon lendületes a játékmenete, ami könnyen magával tudja ragadni az embereket. Az új játékmódjaival pedig azokat is le tudja foglalni, akik esetleg a történet végigvitelével nem szívesen töltik a szabad óráikat.

Galéria megnyitása
Ablo

A Google a legjobb alkalmazásnak a Ablót választotta 2019-ben. Ez egy olyan csevegő app, ami különböző kultúrák, eltérő nyelven beszélő emberek között segíti a kommunikációt, és lehetővé teszi az ismerkedést határok nélkül globálisan. A legjobb játék pedig a keresőóriás véleménye szerint is a Call of Duty: Mobile lett.

A legtöbben az Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) című filmet kedvelték 2019-ben, így a Google Play vonatkozó szekciójában ez söpörhette be a győzelmet. A könyvek körébe pedig a Lidérces mesék éjszakája (Scary Stories to Tell in the Dark) lett a befutó, ez rövid, horror műfajú történetekből áll össze.

A legtöbbször letöltött széria nem túl meglepő módon a Trónok Harca (Game of Thrones) lett, ami lényegében szinte minden rekordot megdöntött ilyen téren a maga nemében. Az elektronikus könyvek között pedig a The Mister lett e befutó E. L. James tollából, míg a hangoskönyvek között Michelle Obamától a Becoming hódított.

A Google a jövőben is arra törekedik majd, hogy minél jobb minőségű tartalmakat tudjon kínálni, és igazán széles közönség igényeit igyekezzen megfelelően kiszolgálni. A vállalat folyamatosan próbál azért tenni a színfalak mögött, hogy a Play Áruház is jobbá váljon, és nemrégiben is bejelentett egy fejlesztést, ami a biztonságosabb használatot fogja elősegíteni a tervek szerint.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap