Ez történt az augusztusi State of Play-en

A várakozásokkal ellentétben azért a PS5 játékokat is láthattunk.

Ez történt az augusztusi State of Play-en

Az augusztus 6-án lezajlott State of Play rendhagyó módon nem a PlayStation 5-öt vette célba (bár erről is volt szó), hanem a PlayStation 4 konzolt. Mivel volt így is érdekesség, így szedjük is össze, hogy mik történtek az eseményen.

Első körben az október 2-án érkező Crash Bandicoot 4: It’s About Time-ot ismerhettük meg. A játék hosszú idő után tér vissza teljes számozott epizóddal PS4-re és Xbox One-ra és természetesen több tartalommal fog bírni, mint valaha.

Az IOI folytatta a sort a Hitman 3-mal, ami egy nem várt csavarral kerül majd a polcokra: PSVR támogatással.

A VR mód az alapjáték része lesz és a World of Assassination trilógia minden helyszíne teljesen bejárható lesz a 2021 januárjában érkező játékban.

A The Pathless egy 6 perces fejlesztői kommentárral ellátott videót kapott, ahol bemutatták nekünk, hogy az íjász képességeinknek hála hogyan tudunk gyorsan és akrobatikusan haladni ebben a stílusos világban. A videó végén pedig egy látványos boss harcot is megtekinthetünk.

A szinte minden platformra ősszel érkező free to play Genshin Impact is megkapta a maga szerepét az online show-n. A Honkai Impact kínai fejlesztőnek a legújabb játéka továbbra is követi az animés vonalat.

Ismét a PSVR-ról esett szó, ezúttal a Vader Immortal kapta meg a megjelenési dátumát. Az augusztus 25-én érkező csomag már mind a három epizódot magába foglalja, nem kell ezeket majd utólag megvásárolni.

A Remedy Controlja tovább bővül, érkezik az Expansion 2: AWE.

Tavaly az Auto Chess klónok nagy sikert arattak, a TeamFight Tactics, a Dota Underlords és a többi hasonló játékok egy pillanat alatt terjedtek el a piacon, most pedig a PS4- re is ellátogat az Auto Chess október 31-én.

2021 januárjában érkezik a The Pedestrian, amiben emberi ikonokat irányítunk, hogy puzzle feladványokat megfejtve tovább juthassunk.

Megmutatták még nekünk a Braid Anniversary Editiont; a hamarosan érkező Spelunky 2-őt; az Aeon Must Die szintén egy szuper trailerrel érkezett, a 3D-s és a 2D-s világot összhangba hozó cyberpunk stílusú, decemberben érkező ANNO: Mutationem is villantott egyet.

A legutóbbi PS5 eseményen már bemutatkozott a Bugsnax is, az új videójuk már rendes gameplay felvételeket is tartalmaz.

Assassin’s Creed szerű élményt fog kínálni 2021-ben a szintén PS5-re, PS4-re, Xbox One-ra, Series X-re, illetve PC-re is érkező Hood: Outlaws & Legends. A játékosoknak csapatokba rendeződve kell egy nagy rablást végrehajtaniuk, az őrök között viszont nem csak gépi karakterek, hanem valódi játékosok is lapulnak majd.

Steam után PS5-re is érkezik majd a Temtem, ami egy teremtmény gyűjtő MMO játék.

Végezetül pedig a Gearbox Godfallja egy harcrendszert bemutató videóval érkezett a játék rendezőjének a kommentálásával. Ez a játék szintén csak PS5-re látogat el, és még idén év végén meg is érkezhet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap