Ez a 11 gamer egér rendelkezik Reflex Latency Analyzer támogatással

Szépen bővül azon egerek köre, amelyek megkapták az Nvidia csapatától a Reflex Latency Analyzer támogatás használatához szükséges tanúsítványt, vagyis megfeleltek a gyártó összes vonatkozó tesztjén.

Ez a 11 gamer egér rendelkezik Reflex Latency Analyzer támogatással

Az Nvidia Reflex Latency Analyzer technológiája első körben a 360 Hz-es képfrissítési rátával dolgozó G-Sync monitorokkal karöltve vált elérhetővé, a funkciót támogató monitorok száma azonban folyamatosan növekszik, így egyre szélesebb felhasználói rétegek profitálhatnak majd a technológiából a nem is oly távoli jövőben. A vállalat elsősorban az eSport játékosok számára ajánlja a technológiát, de egyéb felhasználói rétegek számára is érdekes lehet. A Reflex Latency Analyzer egyébként a Reflex platform része, amely segít a modern játékok bemeneti késleltetésének csökkentésében.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A bemeneti késleltetést mérő technológia hardverből és szoftverből áll: a hardverkövetelmények része egy megfelelő egér is, nem elegendő csak egy Reflex Latency Analyzer támogatással ellátott monitort beszerezni, ugyanis a technológia az egérkattintás és a képernyőn megjelenő akció között eltelő időt méri, ezredmásodpercben. Hasonlóan pontos mérési metódus eddig nem állt rendelkezésre, legalábbis megfizethető formában, ugyanis az Nvidia szerint korábban nagy képkocka-sebességű kamerákkal, illetve egyéb felszereléssel lehetett csak lemérni a bemeneti késleltetést, legalábbis megfelelő pontossággal.

Galéria megnyitása

A technológia bejelentésekor csak néhány olyan egér állt rendelkezésre, amely megkapta a Reflex Latency Analyzer funkció használatához szükséges tanúsítványt, azóta viszont bővült a támogatott egerek köre, így hírünk írásakor már 11 ilyen termék állt rendelkezésre, ahogy az a fenti táblázatból is látszik. Az Acer három, az Alienware egy, az Asus egy, a Corsair kettő, míg a Logitech, az MSI, a Razer és a SteelSeries 1-1-1-1 olyan egérrel rukkolt eddig elő, ami támogatja a funkciót – egyes modelleknél azt is tartalmazza a táblázat, melyik firmware verziótól kezdve érhető el a funkció.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap