Extrém iPhone XS-t készítettek az oroszok

Az orosz Caviar minden eddiginél különlegesebb konstrukciót alkotott, és meg is kéri ennek az árát.

Extrém iPhone XS-t készítettek az oroszok

A Caviar az elmúlt években számos iPhone-t alakított át a saját szájízének megfelelően olyan luxusba csomagolva, amit földi halandó szinte biztosan nem érthet meg. És az orosz tervezők ilyen tekintetben most sem okoztak csalódást, ugyanis létrehozták az iPhone XS és az XS Max mechanikus órával keresztezett változatát.

Galéria megnyitása

Az Caviar legfrissebb különlegessége a Grand Complications Skeleton kollekció keretében érkezik. Mint a legtöbb esetben, az oroszok ezúttal is csak a mobil keretét és a hátoldalát alakították át, de ezeket a felületeket igazán alaposan kezelésbe vették. A készülékek háta olyan mintázatot kapott, mint a méregdrága mechanikus órák belseje, és az avatatlan szem számára talán első ránézésre nem is tűnik majd fel, hogy tényleg van egy óra a mobil hátán. A különleges komponens középtájt van elhelyezve, de az iPhone-ok jobb széléhez igazítva, mert csak így tudták a tervezők megoldani a korona elhelyezését. Az órának számlapja nincs, teljes egészében látatni engedi a belsejét – erre utal a nevében a „Skeleton” jelző –, és csak az órát, valamint a percet mutatja. A nem mindennapi kiegészítő nincs szinkronban a telefonnal, teljesen különálló és kézzel kell a tulajdonosának beállítani.

Galéria megnyitása

A Caviar egyébként nem adott bele mindent a Grand Complications Skeleton esetében, ugyanis „csak” egy kézi felhúzós szerkezetet épített az iPhone-ok hátoldalára, nem pedig automatát. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nemcsak tölteniük kell a készüléküket, hanem ezeket a modelleket már fel is kell húzniuk. (Pedig itt igazán adta volna magát az automata szerkezet bevetése, talán majd a következő alkalommal már ezt sem hagyják ki.) A vállalat egészen pontosan egy svájci ETA Unitas 6498-1 egységet vett használatba, amit néhány módosítást követően épített be. Ez egy 17 követ magában foglaló, 18 000 lengésszámmal működő megoldás, aminek 30 órás járástartaléka van, szóval a mobilhoz hasonlóan naponta szorul töltésre, vagyis felhúzásra. Az órás szakemberek a Caviar számára felületi mintákkal tették látványosabbá az ETA szerkezetét, és bizonyos komponenseknél pedig még tiszta arany bevonatot is bevetettek 7 mikronos vastagságban.

Galéria megnyitása

A Caviar által kínált iPhone XS és XS Max modellek teljesen ugyanolyan képességekkel bírnak, mint a hagyományos testvéreik, viszont csak 256 és 512 GB-os tárkapacitással lehet ezekhez hozzájutni. Három kivitellel kell számolni, van fekete-arany, fekete-titán és teljesen rózsaarany. Mindegyik változatból 99 darab készül, és a kereten pontosan fel lesz tüntetve az adott eszköz sorszáma – és a modell típusa is. A vállalat a csomagolás tartalmán nem változtatott a leírás szerint, a doboz viszont már fából készül és fekete bőrrel, valamint bársonnyal lesz bevonva, így a luxusérzet már akkor meg lesz, mikor a becsomagolt szerkezetet kézbe veszi a jövendőbeli tulajdonosa.

Galéria megnyitása

Az iPhone XS Grand Complications Skeleton három különböző kivitele eltérő árakon kerül forgalomba. A titán változat a legolcsóbb, ezt 6320 dollár kifizetését követően lehet megkaparintani, a rózsaarany ára 6500 dollárban lett meghatározva, az arany pedig 7160 dolláros összeget kóstál. A Caviar az iPhone XS Max esetében rendre 230 dollárnyi felárat számol fel, az 512 GB-os tárkapacitás pedig 680-690 dollárral növeli a vételárat modelltől függően.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap