Extrém GeForce RTX 3090 tuningosoknak, az EVGA műhelyéből

Az újdonság várhatóan combos tápellátással, ütőképes hűtéssel, illetve a tuningosokat célzó extra szolgáltatásokkal érkezik majd.

Extrém GeForce RTX 3090 tuningosoknak, az EVGA műhelyéből

Az Nvidia GeForce RTX 3000-es sorozatú videokártyái már bemutatkoztak, az egyes modellek megjelenésére azonban még várni kell egy picit. A tényleges rajtra természetesen már több partner is gőzerővel készül, akik már ízelítőt is adtak érkező kínálatukból. A sorból némileg kiemelkedik az EVGA egyik terméke, a K|NGP|N sorozatú GeForce RTX 3090, ami szokás szerint az extrém tuingosokat veszi célba.

Az új videokártyáról egyelőre még csak két fotó jelent meg, ám ezzel együtt számos egyéb információ is érkezett. A GeForce RTX 3090 K|NGP|N lényegében ugyanúgy hibrid hűtést kap, mint a korábban piacra dobott RTX 2080 Ti változat, ám most 360 milliméteres hőleadó radiátort kapcsolnak a rendszerhez, ami összesen három darab 120 milliméteres ventilátorral rendelkezik majd.

Galéria megnyitása

A nagyobb hűtőteljesítményre szükség is lesz, ugyanis a GA102-es lapka és a hozzá kapcsolódó combos tápellátás által termelt hőt el is kell diszipálni, ami nem lesz egyszerű feladat, ha még némi tuningra is sor kerül. Az új modell kap OLED kijelzőt és RGB LED alapú világítást is, hogy maximálisan megfeleljen a gamerek igényeinek, plusz jó eséllyel az NVLink támogatásban rejlő lehetőségeket is kamatoztatni lehet majd.

Az új videokártya kétségkívül az extrém tuningosok körében is feltűnik majd, ahol az említett kompakt folyadékhűtő szett helyét párologtató henger és némi folyékony nitrogén veszi majd át annak érdekében, hogy az aktuális világrekordokat nyugdíjba küldhessék. Arról egyelőre nincs hír, hogy az új modell pontosan mikor válik elérhetővé, valamint listaárát is homály fedi.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap