Extrém G.Skill memóriamodulok az új Intel processzorokhoz

A vállalat igen különleges memóriamodulokkal és memóriacsomagokkal jelentkezett, amelyek kiválóan együttműködnek a Comet Lake-S csúcsmodelljével, a Core i9-10900K-val – és vélhetően a többi Comet Lake-S processzorral is.

Extrém G.Skill memóriamodulok az új Intel processzorokhoz

A G.Skill számos érdekes memóriamodullal és memóriacsomaggal készült az Intel Comet Lake-S processzorok rajtjára, amelyek első képviselői, a „K” és a „KF” jelölésű modellek már kereskedelmi forgalomban is megjelentek.

Galéria megnyitása

Ezekhez a processzorokhoz remekül passzolnak a DDR4-5000 MHz-es effektív órajelen ketyegő 8 és 16 GB-os memóriamodulok, valamint a DDR4-4400 MHz-es példányok is, amelyek akár 2 x 32 GB-os kiszerelésben is elérhetőek lesznek. Utóbbiak, vagyis a DDR4-4400 MHz-es órajelű 32 GB-os memóriamodulok igen jó időzítéssel érkeznek a kapacitásukhoz és az effektív órajelükhöz képest, ugyanis CL19-26-26-46-os időzítéseket tartalmaz az XMP 3.0-s profil.

A készlet segítségével már két modullal is elérhető a 64 GB-os rendszermemória-mennyiség, amihez néhány éve még 8 darab 8 GB-os modulra volt szükség a HEDT platformoknál.

Galéria megnyitása

A vállalat egy másik DDR4-4400 MHz-es modulokból álló készletet is bemutatott, amelyben két darab 16 GB-os modul foglal helyet. Ezek még alacsonyabb időzítéseket használhatnak, mint fentebb említett 32 GB-os társaik, ugyanis CL-17-18-18-38-as értékek vannak érvényben, amelyeken betonstabilan működnek is a modulok a tesztek szerint.

Galéria megnyitása

Aki inkább a magasabb memória-órajelet részesíti előnyben, DDR4-5000 MHz-es megoldások közül  választhat, méghozzá kétféle kivitelből. A „kisebb” csomagban két darab 8 GB-os modul található, amelyek CL19-es időzítés mellett teljesítik a DDR4-5000 MHz-es effektív órajelet, míg a nagyobb csomag már két darab 16 GB-os modult tartalmaz, ezek Cl19-26-26-46-os időzítéseket vethetnek be. A tesztek alapján a Core i9-10900K processzor mellett mindegyik memóriacsomag tagjai tökéletesen működtek az említett időzítéseken a legkülönbözőbb alaplapokban.

Galéria megnyitása

Az új memóriacsomagok az elkövetkező időszakban jelenhetnek meg kereskedelmi forgalomban, arról azonban még nem esett szó, hogy mennyibe kerülnek majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap