Extravagáns egér a BMW és a Thermaltake tervezőitől

A Thermaltake mérnökei, valamint a BMW leányvállalatának tekinthető DesignworksUSA együttműködéséből egy meglehetősen érdekes, rendhagyó formavilággal érkező, minőségi egér született, amellyel a Thermaltake kifejezetten a játékosokat próbálja célba venni – közülük is azokat, akik valami igazán különlegesre vágynak.

Extravagáns egér a BMW és a Thermaltake tervezőitől

A Thermaltake mérnökei, valamint a BMW leányvállalatának minősülő Designworks USA együttműködéséből egy meglehetősen érdekes, rendhagyó formavilággal érkező, minőségi egér született, amellyel a Thermaltake kifejezetten a játékosokat próbálja célba venni – közülük is azokat, akik valami igazán különlegesre vágynak.

Az idei CES alkalmával már láthattunk egy-két fotót a különleges egérről, ám hivatalos bejelentésére egészen idáig várni kellett. A Level 10M Gaming Mouse névre keresztelt újdonság különálló alsó és felső részből épül fel, ami egyedi megjelenést kölcsönöz neki – olyan, mint ha a felső rész lebegne a levegőben. A felső rész szöge és magassága egyaránt állítható, így a termék megfelelhet a lehető legtöbb játékos elvárásainak. Az egér alja speciális, főként az építészetben és a repülőgépiparban használatos alumíniumból készült, ami nem csak strapabíróvá, de a korrózióval szemben is ellenállóvá teszi a rágcsáló alját.

Az egér textúrája, valamint a felső részen kialakított perforált rész segít a hőcserében – egyfajta passzív légáramlás jön létre, amelynek köszönhetően a játék hevében megizzadt tenyerünk szellőzhet és valamelyest lehűlhet.

A Level 10 M Mouse tetején jelen van a szokásos két egérgomb, a rágcsáló oldalán pedig további öt programozható gombot találunk. A termék egy „Z” gombot is tartalmaz, amelyhez öt különböző parancs rendelhető. A tizenegy programozható gombbal érkező egér „Z” gombjával Gaming módban öt különböző játékprofil közül választhatunk. Az egér polling rátája testre szabható, csak úgy, mint a hétszínű LED-es világítás is, amit az egér kínál. A mellékelt szoftver a szenzor érzékenységének finom hangolására is alkalmazható: az alapértelmezett 5000 DPI-s érték 800, 1600, illetve 3200 DPI-re is módosítható – a maximális érzékenység akár 8200 DPI-s lehet.

Az új rágcsáló háromféle színben kerül a boltok polcaira – Diamond Black, Iron White és Military Green –, amelyek egymástól eltérő karaktert kölcsönöznek a rágcsálónak. Az újdonság várható ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nem érkeztek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward