Everquest Landmark - építkezzünk!

Az EQ Next és EQ Landmark alkotói a játékosok által felépíthető építményeket és a Landmark működését mutatták be legújabb fejlesztői videójukban.

Everquest Landmark - építkezzünk!

A Sony Online Entertainment készülő új MMO-jának, az Everquest Nextnek kétségtelenül a játékosok által létrehozható építmények fogják az egyik fénypontját jelenteni. Az Everquest Landmark különálló program segítségével már a játék megjelenése előtt is belefoghatunk az alkotásba, az itt létrehozott műveink pedig bekerülnek majd az MMO-ba. A Landmark nemcsak a világ formálására alkalmas eszközöket fog tartalmazni, hanem pl. a küldetések megalkotásához használható virtuális szerszámokat is megkapjuk.

Terry Michaels senior producer, Colette Murphy közösségi menedzser és Dave Georgeson produkciós rendező egy 50 perces műsor keretében avattak be minket az építkezés és a világ formálásának rejtélyeibe, élőben válaszolva a netes közösség kérdéseire.

A Landmark szervereit a SOE fogja üzemeltetni, de nem akarnak senkit "röghöz kötni", ezért a játékosok szabadon mozoghatnak a szerverek között. A Landmark eszközeivel nemcsak fantasy témájú, hanem akár sci-fi, western vagy más témájú dolgokat is építhetünk. "Építőkockáink" voxelelapúak lesznek, méretüket könnyen és gyorsan változtathatjuk, így a nagyobb méretű területek és a kisebb részletek megalkotása sem fog gondot okozni. A felépített formákat szabadon deformálhatjuk, így viszonylag egyszerű eszközök segítségével változatos formákat hozhatunk létre. Alkotásainkat elmenthetjük és ezeket a "tervrajzokat" eladásra kínálhatjuk a többi játékosnak.

Az EQ Landmark ingyenesen játszható darab lesz, de aki támogatni szeretné az alkotókat, és hozzáférést szeretne az alfa verzióhoz, az a különböző támogatói csomagok megvásárlásával megteheti.

A videóban bemutatott részletek a Landmark alfa előtti verziójából származnak. Az Everquest Nextről szóló részletes összefoglalónkat itt tekinthetitek meg:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward