Értékesítési rekordot ért el a Huawei P30

Elképesztő mennyiségben fogyott hat hónap alatt a kínaiak csúcsmodellje.

Értékesítési rekordot ért el a Huawei P30

A Huawei fokozatosan tör előre, és szinte minden csúcsmodellje nagyobb népszerűségnek örvend az azt megelőzőknél. És a legfrissebb információ fényében azt is kijelenthetjük, hogy a P30 esetében sincs ez másként. Népszerűbb a P30, mint a Mate 20 volt, és minden korábbi P-szériát is bőven felülmúl az eladott példányszám tekintetében.

Örömmel számolt be arról a Huawei, hogy hat hónap alatt 16,5 millió darabot sikerült értékesíteni a P30 sorozatból. Egészen pontosan a P30 és a P30 Pro fogyott ilyen kiemelkedő mennyiségben, tehát a Huawei nem számolja bele ebbe a rekordba a P30 Lite-ot, ami lényegesen olcsóbb – és szerényebb képességekkel bír –, mint a felsőkategóriás eszközök. Az elképesztő eredmény kapcsán azt is megjegyezte a vállalat, hogy a P30 globális forgalma nem kevesebb mint 53 százalékkal növekedett az előző generációhoz, a P20-hoz képest. Ez igazán megsüvegelendő teljesítmény.

Galéria megnyitása

A P30 és a P30 Pro szinte minden tekintetben képes volt megújulni, és olyan innovatív prizmás zoomkamerát vonultatott fel, amivel egészen távoli objektumokat is kiváló minőségben lehet megörökíteni. Elsősorban a remek fotós lehetőségek miatt választják ezt a készüléket az emberek, de a teljesítménye is megfelelőnek bizonyult minden körülmények között. És bár az árazása cseppet sem volt baráti eleinte, idővel még ez is elfogadható szintre mérséklődött. A Huawei itt a kiemelkedő szoftveres támogatásról is gondoskodik, hogy a felhasználók kedvében járjon, és az Android 10 rendszerre épülő EMUI 10 béta kiadását már ki lehet próbálni a P30 Próval. És annak érdekében, hogy még tovább fenntartsa az érdeklődést a termék körül a cég, az IFA-n két új színben is elindította a P30 Prót.

Arról nem tesz említést a Huawei, hogy mennyire nehéz körülmények között sikerült a P30-nak bizonyítania, pedig ez sem elhanyagolható. Az amerikai nyomásgyakorlás miatt a Huawei eszközök iránt érezhetően megcsappant az emberek bizalmas, és nem azért, mert nem szeretnék a vállalatra bízni az adataikat, hanem azért, mert az USA májusban minden eszközt bevetett, hogy megpróbálja ellehetetleníteni a működését. Bár nem járt sikerrel az Egyesült Államok, és mostanra a nyomás jelentősen enyhült, a dolgok még egyáltalán nem rendeződtek a színfalak mögött. Ez pedig rányomhatja a bélyegét a későbbiekben érkező szerkezetekre is.

A kínai gyártó hamarosan elindítja a Mate széria új generációját, melynek kapcsán a vállalat nagyon bizakodó. Viszont váratlan akadályok nehezíthetik majd ennek a sorsát.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap