Érkezik az új Ninja Gaiden

A Team Ninja feje már tavaly megígérte, hogy számíthatunk rá, úgyhogy nagy meglepetés nincs, ahogy túl sok infó se, a srácoknál a harapófogó sem segít.

Érkezik az új Ninja Gaiden

A TGS-en zárt ajtók mögött már mutogatták az új Ninja Gaiden-t, nekünk pedig csak ez a kép maradt, amiből ugye sok minden nem derül ki. Amit tudunk, hogy Ryo Hayabusát ezúttal majd emberibb oldaláról ismerhetjük meg, talán már nem csak tőmondatokban fog beszélni és lehet, hogy valami csoda folytán majd némi érdeklődést is mutat az impozáns méretekkel rendelkező női főszereplők felé. Persze valószínűbb valami dráma és utána a kemény bosszú, hiszen az új részt még véresebbnek ígérik, úgy látszik lehet még fokozni az eddig látottakat.

Az utóbbi évtizedben megjelenő Ninja Gaideneknél az volt a jellemző, hogy először jött az Xbox változat, majd a némileg átszabott PlayStation-ös, hogy kihasználják mindkét platform előnyeit. Jó példa erre az utolsó Ninja Gaiden 2 és a Ninja Gaiden Sigma 2 (tesztünkhöz katt ide). Most viszont nem jelentettek be célplatformokat és a tavalyi megjegyzések alapján még az is előfordulhat, hogy a következő rész multiplatform lesz. Addig marad a homály, ha lesz plusz infó úgyis megírjuk.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward