Érdekes részletekről árulkodnak a Galaxy Note10-et ábrázoló renderek

Hivatalosnak tűnő képek jelentek meg a Galaxy Note10-ről, és akadnak ezeken érdekességek.

Érdekes részletekről árulkodnak a Galaxy Note10-et ábrázoló renderek

A Galaxy S10 megjelenése előtt már szinte minden tudni lehetett az okostelefonról, és úgy néz ki, hogy a Galaxy Note10 esetében is sok dolgot fogunk megtudni, még mielőtt hivatalosan bemutatkozik a készülék. Ezúttal már olyan képek láttak napvilágot, amelyek valószínűleg a végleges renderképek a Samsungtól, és nem CAD információk alapján születtek egy lelkes rajongó keze nyomán.

A Samsung Galaxy Note10 jelen állás szerint augusztus 7-én fog rivaldafénybe kerülni. És ahogy azt már megszokhattuk ennél a szériánál, ez az okostelefon sem lesz teljese az S Pen nélkül, és teljes valóban lehet látni ezt a kiegészítőt is az alábbi képeken. A megjelent képeken kétféle színben fedezhető fel a Galaxy Note10, az egyszerű fekete mellett egy rendkívül fényes megoldás is lesz, ami különböző árnyalatokban fog pompázni, és elég nehezen lehet behatárolni, hogy az alapja egyáltalán milyen lenne. Egy kicsit hasonlít ez a Huawei által korábban elindított P30 Prónak a legvilágosabb változatára, a Jégkristály kékre, de ez talán annál kontrasztosabb, azon túl, hogy változó árnyalatú. Érdekesség, hogy a toll minden esetben egyszínű, azt a Samsung nem „fényezte” a burkolathoz hasonlóra.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A Galaxy Note10 és a Note10+ is látható a képeken, legalábbis jelen állás szerint mindenki arra tippel, hogy a komplexebb kamerarendszerrel ellátott szerkezet valószínűleg a pluszosított változat. Ahogy arra már a korábbi pletykák alapján számítani lehetett, ezeknél a mobiloknál középen van az a lyuk, amibe a kamera elrejtőzött. És igazából sokkal többet nem is lehet mesélni a Galaxy Note10 frontjáról, mert az egészet szinte maradéktalanul az ívelt peremű kijelző tölti ki, amiről még nincsenek pontos információink megbízható forrásból. Arra is van esély, hogy a Galaxy Note10 és a Note10+ eltérő méretű lesz (6,28 / 6,75 hüvelyk), és igazából erre utalnak a képek is, mert az S Pen nem ugyanolyan méretarányú a különböző gépek renderképeinél.

A Samsung triplakamrát használhat, és ez a modul már nem középre lesz igazítva elvileg, hanem a hátlap szélére, mint például a fentebb már említett Huawei P30 Prónál is. Ez valószínűleg azért alakulhat így, mert a beltérben ezáltal tudta hatékonyabban elrendezni a komponenseket a tervezőgárda. A Galaxy Note10+ hátulján több szenzor van, a feltételezések szerint itt biztosított lesz a 3D ToF kamera is, így térbeli képalkotásra is lehet majd használni. Sajnos a képeken nem lehet látni, hogy lenne az okostelefon keretén 3,5 milliméteres aljzat, ezt tehát jó eséllyel dobhatja a Samsung. Hogy ez mennyire lenne meglepő? Nos, leginkább semennyire sem, mert voltak erre utaló pletykák, ráadásul már egy ideje szaporodnak azok a prémium mobilok, amiknek nincs Jack aljzata – a felsőkategóriában lassan már az a ritka, ha ez biztosított.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Érdekesség, hogy a pulzusmérő, ami nagyon régóta egy viszonylag egyedi extrája volt a csúcsra járatott Samsungoknak, a renderképeken nem látható. Meglehet, hogy a Samsung már elhagyja ezt is, és inkább a viselhető kiegészítők felé tereli azokat, akik ezt korábban előszeretettel használták. Továbbá egy gombbal a kereten is kevesebb van a korábbiaknál, mintha eltűnt volna a Bixby dedikált gombja. Gyanúnk szerint a digitális asszisztens szolgáltatást már más módon lehet majd azonnal elérni, például egy gesztussal – egyesek szerint pedig az sem elképzelhetetlen, hogy a bekapcsolásra szolgáló gomb lett valahogy kiváltva.

A Galaxy Note széria tagjai eddig mindig egyfajta etalonnak számítottak még a csúcsmodellek körében is, nemcsak úgy általában. Kíváncsian várjuk, hogy a Galaxy Note10 esetében is így alakul-e a dolog.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap