Érdekes pletykákat hallani az új iPhone-okról

Újszerű lassított videózási lehetőséggel és friss Taptic Engine-nel szállhatnak ringbe a mobilok.

Érdekes pletykákat hallani az új iPhone-okról

Az Apple előre láthatólag szeptemberben fogja bemutatni az iPhone XR és iPhone XS okostelefonok utódjait, és ezekkel kapcsolatosan a napokban több pletyka is szárnyra kapott. Természetesen a mostani híreszteléseket egyelőre nem szabad biztosra venni, illetve minden információt fenntartásokkal kell kezelni egyelőre.

A friss pletykák szerint az iPhone 11 modellek nem fognak jelentős változást hozni a kijelzők tekintetében, erről korábban pedig már más forrás is beszámolt. Szóval nem érdemes arra számítani, hogy mindegyik termék OLED panelre váltana idén, ebben az évben még vegyesen fog használni a vállalat IPS és OLED egységeket. Ezen felül pedig változatlanul Lightning csatlakozókat érdemes kilátásba helyezni. Bár már tavaly is voltak olyan hírek, amik a C-típusú USB térnyeréséről szóltak, de pillanatnyilag úgy tűnik, hogy még ebben az évben sem fog az okostelefonok esetében a szabványos csatlakozóra váltani a cég, pedig más eszközöknél már meglépte ezt.

Galéria megnyitása
A kiszivárgott tervek alapján készített grafika

Újdonsággal kell viszont számolni a rendszerchip esetében, ezen a fronton borítékolható, hogy érkezni fog az Apple A13, ami a mostaninál is nagyobb tempóra fog kapcsolni. Az Apple a processzor és a grafikus vezérlő teljesítményét is tovább növelheti. Ez a lapka a Cebu kódnéven fut, és állítólag már az EUV-t alkalmazó 7 nm-es eljárással fog készülni, ennek köszönhetően még hatékonyabbá válhat. Az iPhone-ok idén már egy tovább fejlesztett Taptic Engine bevetésével érkezhetnek, ami a fejlesztők körében a „leap haptics” néven fut. Talán ez is hozzájárul majd ahhoz, hogy az Apple az idei évben jó eséllyel minden mobilból dobni fogja a 3D Touch technológiát, és ennek a helyét teljesen átveheti az iOS 13-ban a Haptic Touch.

Galéria megnyitása
A kiszivárgott tervek alapján készített grafika

Az iPhone XS és az iPhone XS Max utódjai három kamerával a hátlapjukon fognak bevetésre indulni. A hagyományos kamera és a teleoptikás egység mellett felütheti a fejét a korábbi hírek szerint egy ultra-széles látószögű képalkotó. A fényképezésnél megjelenhet a Smart Frame funkció, ami elvileg olyasmi lehetőséget fog biztosítani, hogy a normál kamerával készült kép mellett megörökít párhuzamosan egy olyan fotót is, ami az ultra-széles látószögűvel készül, és ezt fel lehet használni keretnek, vagy akár a perspektíva, kivágás korrekciójához is. A Face Time kameránál is lehet számolni fejlesztéssel, és az a hír járja, hogy már az előlapi egység is képes lesz 120 FPS-es lassított felvételeket készíteni.

Az Apple hagyományosan szeptember közepén szokta az új generációs iPhone-ok leleplezését megejteni, és valószínűleg idén sem lesz ez másként. Addig pedig még egészen biztos, hogy számítani lehet kiszivárgó információkra, pletykákra az idei okostelefonokkal kapcsolatosan.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap