Érdekes multiplayer komponenst kap a Death Stranding

Konkrétan lájkokat is lehet farmolni a játékban.

Érdekes multiplayer komponenst kap a Death Stranding

A Tokyo Game Show alkalmával több mint egy órányi játékmenetet vetítettek le a Death Strandingből, mégpedig Hideo Kojima nagymester személyes kommentárjával. Ebből végre kiderült néhány konkrétum a játékmenetről, és az egészen különlegesnek ígérkező multiplayer komponensről.

Ez egyébként tulajdonképpen átszövi az egész játékot, Kojima szerint ugyanis a cél az, hogy a játékosok közösen, együttműködve érjenek célt. A cél pedig az, hogy átérjünk az Egyesült Államok keleti partjáról a nyugati partra, miközben településeket csatlakoztatunk rá egyfajta hálózatra, és árut viszünk.

Kalandjaink közben ráakadhatunk olyan dolgokra, melyeket más játékosok hagytak ott a saját világukban. Például ha különböző eszközök (például létrák, kötelek) segítségével megmásztunk egy magaslatot, az utánunk maradt holmik feltűnhetnek más játékában. De ugyanígy ott maradhat például egy sátor, egy motor, vagy egyéb ellátmány. A bossharcokban sem maradunk egyedül: ha túl nagynak találjuk a kihívást, akkor segítséget kérhetünk, és beidézhetünk egy másik játékost, akinek a halvány körvonalai jelennek majd meg a játékunkban, és segíthet nekünk azáltal, hogy különböző tárgyakat ad nekünk (gyógyító holmik, gránátok). Mindezen keresztül tulajdonképpen lájkokat farmolhatunk (minden játékos minden cselekedete lájkolható), és ezek a lájkok elvileg valamire felhasználhatók lesznek a játékban, de az egyelőre nem tiszta, hogy mire.

A Death Strandingben láthatóak sok lesz a mászkálás, miközben igyekeznünk kell a lehető legtöbb holmit magunkkal vinni. Azonban a sok holmitől főszereplőnk hamarabb fárad el, többször kell megállnunk pihenni, ráadásul menet közben még a csizmánk is elkophat, úgyhogy cserélnünk kell. Olyan dolgokat is menedzselnünk kell, mint az egyes és kettes számú szükségletek (egy településen található vécében választhatunk, melyiket szeretnénk), de az egyes számút elvégezhetjük a vadonban is. Az előrehaladásban többféle jármű is segítségünkre lesz, de felvehetünk exoskeletont is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap