Érdekes dizájnnal érkezik az Akasa Venom LX

A közepes torony formátumú újdonságban elég bővítőhely lesz, és a belső tér elrendezése is jónak tűnik.

Érdekes dizájnnal érkezik az Akasa Venom LX

Az Akasa a napokban egy új számítógépházat mutatott be, ami ezúttal nem a kompakt számítógépet építők számára lehet vonzó, hiszen közepes torony formátumú megoldásról van szó. A ház kívül-belül fekete, előlapja és tetőlapja pedig szokatlan dizájnelemeket tartalmaz, így a termék érdekes jelenség lett.

A két kamrára osztott házban, a szerelőablakkal is ellátott alaplaptálcán nem csak ATX, hanem akár E-ATX formátumú alaplap is kényelmesen elfér, a bővítőkártyákat pedig 370 milliméternyi hely várja. Processzorhűtőből maximum 170 milliméter magas változat fér el, az adattárolókat és a tápegységeket pedig az alsó szegmensbe száműzték, fémlappal elválasztva a ház többi részétől. Az optikai meghajtókat és az előlapi bővítőegységeket két darab 5,25 hüvelykes külső bővítőhely várja, a ház belsejében pedig 5 darab 2,5 hüvelykes adattároló, vagy három darab 3,5 hüvelykes és egy 2,5 hüvelykes példány fér el.

Az 520 milliméter magas, 445 milliméter hosszú és 200 milliméter széles ház belsejében két darab 120 milliméteres előlapi, két darab 120 milliméteres tetőlapi, illetve egy darab 120 milliméteres hátlapi ventilátor fér el – gyárilag egy hátlapi, egy előlapi és egy tetőlapi példányt kapunk.

Aki folyadékhűtő rendszert szeretne használni, az előlap és a tetőlap mögé egy-egy 240 x 120 milliméteres hőleadó radiátort építhet be. A 4,8 kilogrammos újdonság előlapi portjai között egy USB 3.0-s és két USB 2.0-s csatlakozó, valamint egy mikrofon bemenet és egy fejhallgató kimenet sorakozik.

A Venom LX kétféle változatban lesz elérhető: teli oldallappal, valamint ablakkal ellátott oldallappal. Az új számítógépház listaára egyelőre nem ismert, valamint az sem derült ki, mikortól lesz elérhető kereskedelmi forgalomban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward