Érdekes Apple TV eszköz készülhet

Érdekes Apple TV eszköz készülhet

Az Apple a tavaszi eseményé bemutatta a televíziós kiegészítőjének új generációját. A friss Apple TV már a hatodig generációs megoldásnak tekinthető, és a második olyan termék, ami 4K támogatást nyújt. A Bloomberg szerint pedig a vállalat még egy a mostaninál is fejlettebb szerkezeten dolgozhat.

Nem tudni, hogy milyen néven kerülhet majd bevetésre az a készülék, amiről a Bloomberg tudomást szerzett, de meglehetősen érdekes öszvérnek ígérkezik, ha tényleg a mostani információknak megfelelően valósul meg. A laphoz eljutott információ szerint a cupertinóiak egy Apple TV alapot biztosíthatnak majd alaposan feltuningolva.

Galéria megnyitása

A tenyérnyi televíziós doboz képességeit a mérnökök megtoldhatják majd egy olyan hangrendszerrel, ami a HomePod eszköznek a különböző hangszóróit alkalmazhatja majd valamelyest más elrendezésben. És ez még nem minden, ugyanis kamera is kerülhet a szerkezetbe, ami biztosíthatja a videohívások bonyolításának a lehetőségét televízión keresztül.

A HomePod nagyon jó hangzással tudott szolgálni, és a teljesítménye is elegendő a legtöbb helyzetben, így hozzá idomítva egy multimédiás lejátszóhoz tényleg lehet benne izgalmas potenciál. Továbbá a kamera bevetése is olyan dolog, amivel napjainkban nagyot lehet gurítani, mert a tavalyi járványhelyzet miatt a videohívások bonyolítása kiemelten fontossá vált.

Galéria megnyitása

A digitális asszisztens elérésére is módot biztosíthat majd a különleges Apple TV öszvér, ezáltal pedig kényelmesen lehet majd a kapcsolódó termékeket kezelni egyetlen felületen. Mivel még fejlesztés alatt van a masina, nem lehet mindent tudni, de tekintve azt, hogy lesznek videós képességei, még akár az sem elképzelhetetlen, hogy videós kaputelefonnal össze lehessen hangolni.

Korábban az Apple már megteremtette azt a szoftveres alapot, ami össze tudja hangolni az Apple TV és a HomePod működését, és talán már egy ideje érlelődik a hangszóróval kombinált televíziós doboznak az érkezése is. De arról semmit nem lehet tudni, hogy ez a fejlesztés mikor készülhet majd el.

A vállalat legközelebb nyár elején tart majd egy nagy bejelentést. Akkor kerül megrendezésre az online WWDC. A június 7. és 11. között zajló virtuális bemutatón főleg a szoftver fog a figyelem középpontjába kerülni, de valószínűleg néhány friss hardver is a kamerák kereszttüzébe keveredhet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap