Ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok?

Ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok?

Egymástól függetlenül kettő forrásból is információk szivárogtak ki azzal kapcsolatban, hogy milyen árcédulákkal kerülhetnek a boltokba az Apple szeptember 12-én bemutatkozó okostelefonjai. És az is kiderült, hogy a nagyobbik iPhone XS talán nem Plus jelzővel kerülhet a boltokba.

Az Apple három mobilt fog idén bevetni, kettőt OLED technológiás panellel, egyet pedig továbbra is LCD-vel. Ez utóbbi lesz a legolcsóbban megvásárolható modell, a friss információk szerint 700 dollárba fog kerülni a 6,1 hüvelykes megjelenítőjével. Az iPhone X közvetlen utódjaként forgalomba kerülő iPhone XS 800 dolláros áron érkezhet, szóval ez lényegében 200 dollárral olcsóbb lehet majd, mint az első OLED kijelzős, jubileumi modell volt. Az 6,5 colos panelt keretbe foglaló iPhone XS állítólag a Max jelzővel lesz megtoldva, nem pedig a Plus-szal, és, ami igazán lényeges, hogy kereken 1000 dollárba kerülhet. Minden esetben a kisebb tárhellyel szerelt modellnek az áráról van itt szó, a kövérebb adattároló 150 dolláros felárral járhat.

Galéria megnyitása

Az amerikai mellett európai árakról is hallani lehet már. Németországban a pletykák szerint a legolcsóbb készülék, az LCD kijelzős iPhone 800 euróról indulhat, az iPhone XS pedig 910 euróért kelletheti a bájait, az iPhone XS Maxért pedig előre láthatólag 1150 eurót kell majd leszurkolni. Ezek lényegében ugyanazok az összegek, amik az iPhone 8 és 8 Plus, valamint az iPhone X esetén is érvényben voltak. A háttértár növelése 170 eurós extra költséggel járhat majd együtt az összes modellnél.

Az Apple az elmúlt kettő negyedévben jelentősen tudta növelni az eladott eszközök átlagos értékesítési árát az iPhone X-nek köszönhetően, szóval az emberek a jelek szerint gond nélkül megvásárolják a drágább iPhone-okat is. Ez alapján pedig nem meglepő, hogy a vállalat boldogan viszi tovább az elmúlt időszakban megszokott árazást.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap