Endless Legend az Endless Space fejlesztőitől

Az Amplitude Studios ismét egy 4X stratégiai játékon dolgozik, csak ezúttal az űrhajókat és a végtelen világegyetemet elhagyva inkább trollokat és zöldellő mezőket toltak az ismerős játékmenet alá.

Endless Legend az Endless Space fejlesztőitől

Az Amplitude Studios ismét egy 4X stratégiai játékon dolgozik, csak ezúttal az űrhajókat és a végtelen világegyetemet elhagyva inkább trollokat és zöldellő mezőket toltak az ismerős játékmenet alá. A stúdió feje, Mathieu Girard szerint az indie csapat már nagyon régóta szerette volna ezt a koncepciót megvalósítani. Az Endless Space sikere és a közösség támogatása lehetővé tette számukra, hogy ez az álom megvalósuljon.

A játék jóval egy apokaliptikus esemény után kezdődik, így gyakorlatilag újra fel kell fedezni a világot. A játékosok egyetlen településsel kezdenek, terjeszkedhetnek és elindulhatnak, hogy felfedezzenek más civilizációkat is.

Főbb jellemzők:

[italic]- Fedezzétek fel Auriga legendákkal teli világát a 8 rendelkezésre álló civilizáció egyikével, amik elérhetőek egy- és többjátékos módban is.

- Terjeszkedjetek az ismeretlen földeken és küldjétek ki hőseiteket a világ minden sarkába, ahol titokzatos ereklyéket találhatnak, amik a katonáik hasznára lehetnek. Közben asszimilálhattok kisebb frakciókat, akik majd segítenek legyőzni ellenségeiteket.

- Használjatok ki minden lehetőséget az új technológiák és mágikus erők kifejlesztésére, miközben gyűjtitek a Dust-ot, luxuscikkeket és a stratégiai fontosságú nyersanyagokat, amikkel a piacon is kereskedhettek.

- Végezzetek az ostobákkal, akik ellenetek kelnek az egyedi harcrendszer használatával, ahol a terep milyensége és az egységeitek képességei kulcsfontosságúak.[/italic]

Az Endless Legend 2014 tavaszán várható PC-re és Mac-re.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward