Enderal - egy lenyűgöző Skyrim mod

Az Enderal: Shards of Order egy teljes új világgal egészíti ki a Skyrimot.

Enderal - egy lenyűgöző Skyrim mod

Az Enderal egy olyan Skyrim mod, amely egy teljesen új világot ad a játékhoz, azaz tulajdonképpen egy vadonatúj játékról van szó, amely a Skyrim motorjával készült: az új világ mellett az Enderalnak saját skill rendszere, karakterei és története van. A kiegészítőt fejlesztő Sure AI a következőket nyilatkozta a játékról:

"Mondhatni a nyitott világ koncepciót próbáljuk egy összetett, alaposan kidolgozott történettel párosítani. Ezen felül a különböző nyitott világú játékok erősségeit akarjuk egyetlen RPG-be összegyűjteni. Az Enderal a The Elder Scrolls és a Gothic keveréke, melyet egy sokrétű, összetett történettel spékeltünk meg. Az Enderal világában sírboltok, romok, ősi erődök és rengeteg érdekes felfedeznivaló helyszín található. Olyan újdonságokkal fogjuk még kiegészíteni, mint az xp, különleges kasztok és talentek, ill. szett tárgyak."

Az előzetesekből is látszik, hogy a csapatnak nem ez az első munkája, ők készítették a Myar Aranath - Relict Of Kallidart és az Arktwend - the Forgotten Realmet, amelyek a Morrowind motorjára épültek és a Nehrim - At Fate´s Edge-et, amelyhez az Oblivion motort használták. A CUBE Experimental Fallout 3 mod is az ő műhelyükből került ki.

Az alábbi videóban a Heartlandet ismerhetitek meg, amely sűrű, erdős terület Enderal szívében, itt található a hatalmas főváros, Ark. A térségen rengeteg kereskedelmi útvonal és folyó halad át.

Ark gyönyörű gazdag és virágzó város ugyan, de megvan a sötét oldala is. Alant az Undercity látható, ahol a város szegényei tengetik nyomorúságos életüket.

Az alábbi előzetes a messzi északra, Frostcliff Mountains vad és kemény vidékeire visz el, ahol régen bányászok éltek, akik a szinte elpusztíthatatlan Northwind köveket termelték ki nehéz munkával. A bányák bezárását követően a vidék elhagyatottá vált, ma már csak kísértetfalvak, romok és félig beomlott bányák tanúskodnak arról, hogy itt egykor emberek is éltek.

Az Enderalnak nincs még pontos megjelenési dátuma. A fejlesztők oldalán még több infót találhattok a kiegészítőről és a csapat korábbi munkáit is onnan tölthetitek le.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward