End of Nations - nem MOBA, nem RTS

End of Nations - nem MOBA, nem RTS

Az End of Nations fejlesztője, a Trion Worlds kihangsúlyozta, hogy az End of Nations nem tisztán MOBA vagy RTS, hanem a műfaj evolúcióját jelenti. Ha még emlékeztek rá, a játékot, amelynek a Trion a kiadója, eredetileg a Petroglyph kezdte fejleszteni, de mivel a Trion nem volt elégedett a csapattal maga vette a kezébe a fejlesztést.

Scot Lane, az új verzió producere a következőket mondta: "Az End of Nations nem kategorizálható be egyértelműen az RTS vagy a MOBA műfajba, mi a műfaj következő evolúciós lépésének látjuk. Vannak Hero egységek (katonai járművek), és taktikai szintezés, amelyek megtalálhatóak a MOBA műfajban is, de vannak olyan egységek, melyeket a játékos irányít, és az RTS-ek egyes mikro elemeit is megtalálhatjuk benne. Ezzel együtt a valódi változtatás, amit eszközöltünk rajta az volt, hogy RTS/MMO-ból a taktikusabb MOBA irányba alakítottuk át."

"Az elején, amikor kipróbáltuk és értékeltük a játékot, valamint átrágtuk magunkat a tetemes mennyiségű visszajelzésen, melyet a játékosoktól kaptunk, már akkor is ebbe az irányba kezdtük terelni a darabot. A harc sokkal jobban működött, mint az MMO elemek, és hagytuk, hogy a játék arrafelé vigyen minket, ahol most vagyunk."

Úgy tűnik, a játékmenet alaposan átdolgozásra került, a játék világának története és az alapok, melyekre épít viszont nem változtak. "A játék alapja ugyanaz maradt abból a szempontból, hogy az eredeti történetre épít, és a kasztok is ugyanazok, mint voltak, bár kicsit megerősítettük őket, hogy jobban illeszkedjenek a csatatéren betöltött szerepükhöz."

"A hősök közül néhány ismerős lehet majd számotokra, és az általános harci játékmenet is megmaradt, bár mindkettőn javítottunk. Összességében sok dologra ráismerhettek, amiken javítottunk valamit, de mindenképp észre fogjátok venni majd az új elemeket is, amelyeket szerintünk szeretni fogtok."

A Petroglyh által bétáig vitt játék jelenleg újra alfában van, és már lehet rá regisztrálni.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward