Elronthatja a PS3-at az új firmware frissítés

 A 4.45-ös rendszerfrissítés néhány konzolnál eltűnteti a felhasználói felületet. A Sony reagált.

Elronthatja a PS3-at az új firmware frissítés

Már szinte gyanús volt, hogy a Sony az utóbbi időben látszólag mindent jól csinál. Nem kellett sokat várni az első "kisebb" hibára, ami a PS3-mal kapcsolatos, és az új, 4.45-ös verziószámú firmware-rel. Kettejük kapcsolata ugyanis nem indult zökkenőmentesen.

Több fórumon is elkezdtek feltűnni posztok, melyek szerint a frissítés használhatatlanná tette a konzolt. Akiknél nem, azok örömmel jelentik, hogy ezentúl ki lehet majd kapcsolni a trófeák értesítését a System Settings menüben.

Nem telt el sok idő, és a Sony is reagált, kezdésnek azzal, hogy levette a frissítést a PSN-ről. "Látjuk, hogy a legutolsó, 4.45-ös PlayStation 3 rendszerfrissítés néhány konzolon azt eredményezi, hogy az XMB nem jelenik meg. Ezért ideiglenesen levettük a 4.45-öt az online rendszerről, amíg vizsgáljuk, mi okozhatja a problémát. Amint a frissítés ismét elérhetővé válik, rögtön bejelentjük azt." - szólt a Sony hivatalos nyilatkozata.

Így tehát, habár jelenleg már nem lehet frissíteni, ha valakinek mégis felajánlja a rendszer, egyelőre érdemesebb kihagyni a dolgot. Ha pedig esetleg már megtörtént volna a baj, semmiképpen se próbáld meg formázni a rendszert, az eddigi tapasztalatok szerint ugyanis azt követően egyáltalán be sem kapcsol a masina.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward