Előzetes videókat kapott a Galaxy Note9

Előzetes videókat kapott a Galaxy Note9

A Samsung amerikai képviselete három olyan videót is megosztott a hivatalos YouTube csatornáján, amelyekkel a Galaxy Note9 érkezését készíti elő a vállalat. A 30 másodperces felvételeken három fő témát érint a vállalat: az egyik a háttértár kapacitása, a másik a sebesség (letöltés), a harmadik pedig az üzemidő. Ezeken a területeken előre láthatólag tehát előrelépést hozhat majd a Galaxy Note9.

Arról már egy ideje több pletyka is szólt, hogy az akkumulátor hosszú idő után most végre jelentősen izmosabb lehet. Állítólag a Galaxy Note8-nál látott 3300 milliamperes telep helyébe egy 4000 mAh-s (vagy közel ekkora) kapacitású egység léphet majd. A tárhelyre vonatkozóan korábban pedig arról szóltak a híresztelések, hogy készülhet egy olyan modell is, ami már nem kevesebb mint 512 GB-os tárkapacitással fog szolgálni - ez állítólag méregdrágán kerül majd a boltok polcaira, akár 1200 eurónál is többe kerülhet majd. Itt annyi tűnik biztosnak, hogy már nem csak 64 GB-tal fog elrajtolni, mint az elődje, és a bővíthetőséget megtartja a Samsung.

Az új előzetes videókat a cégaz #Unpacked megjelöléssel publikálta, amivel korábban már a Samsung Indonézia is kitett egy rövid felvételt az új, citromsárga ruhában pompázó S Penről. Ez a kiegészítő állítólag már 8192 nyomásszint megkülönböztetésére lesz képes, ezáltal rendkívül kifinomult mozdulatokat is pontosan fog lekövetni, például egy grafikus munka során. A rövid videókon a Galaxy Note9 nem bukkan fel, és hivatalos forrásból még nem érkezett kép a szerkezetről, de több kiszivárgott anyag is van már, amik alapján nagy dizájnváltásra nem érdemes számítani az aktuális modell után.

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward