Előkerült a No Man's Sky fejlesztőinek új játéka

Több mint egy éve nem hallottunk róla semmit.

Előkerült a No Man's Sky fejlesztőinek új játéka

A Hello Games még 2018 decemberében jelentette be, hogy The Last Campfire néven egy új játékon dolgozik, ami ráadásul a stúdió első új címe a No Man's Sky megjelenése óta, ami ugyebár még 2016-ban volt. Aztán a bejelentés óta nem is halottunk róla semmit, és joggal hihettük azt, hogy a projekt eltűnt a süllyesztőben.

Már csak azért is, mert egyébként a The Last Campfire alapvetően egy kis mellékprojektként indult, amin leginkább két ember dolgozott a stúdión belül: Steven Burgess és Chris Symonds. Érdekes, hogy korábban mindketten a Frontiernél dolgoztak, ahol a Nintendo Wii-re készült kiváló platformer, a LostWinds elkészítéséért feleltek, rendre lead designer és lead artist pozícióban.

A Hello Games szerint úgy kell gondolni erre a projektre, mint a Pixar rövidfilmjeire, és leginkább azért készül, hogy a munkatársak kiélhessék a kreativitásukat, és új dolgokat próbálhassanak ki. "Mi is a Joe Danger elkészítésével kezdtük a No Man's Sky előtt, és meg akarjuk adni másoknak is a lehetőséget, hogy a stúdión belül saját, egyéni sikereket érjenek el" - mondja a stúdió vezetése.

A The Last Campfire története egy furcsa, elveszett lényről szól, aki nem tudja miért került oda, ahol most van, és valahogy haza szeretne jutni. A gyönyörű, rendkívül hangulatos idegen környezetben aztán elkezd majd minden értelmet nyerni.

A készítő elmondása szerint a The Last Campfire-ot olyan anyagok ihlették, mint a Journey, a The Witness, és a Brothers A Tale of Two Sons, de egyiket sem akarták lemásolni, így biztosítanak mindenkit, hogy a játékuk egy nagyon egyedi kreatív vízióval rendelkezik.

A bejelentéskor még leginkább a PC-t, azon belül is a Steamet emlegették platformként, most azonban elárulták, hogy a The Last Campfire érkezik PS4-re, Xbox One-re és a Nintendo Switch-re. Könnyen lehet, hogy ez az oka annak, hogy egy jó ideig nem hallottunk róla: a Hello Games valószínűleg komoly lehetőséget lát a játékban, és inkább több platformra szeretné kiadni.

A megjelenésre a nyár folyamán lehet számítani.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap