Shop menü

ELKÉSZÜLT AZ 526.86-OS GEFORCE DRIVER – CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II OPTIMALIZÁCIÓKAT IS KAPUNK

Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Elkészült az 526.86-os GeForce driver – Call of Duty: Modern Warfare II optimalizációkat is kapunk

A legújabb eszközillesztő szoftver, amelyet az Nvidia fejlesztőcsapata a GeForce sorozatú videokártyákhoz készített, az 526.86-os verziószámot viseli, és természetesen mind WHQL aláírással, mind pedig Game Ready minősítéssel rendelkezik.

Galéria megnyitása

Ez a driver extra optimalizációkat tartalmaz a Call of Duty: Modern Warfare II című játékhoz, ugyanis az előző kiadás, ami szintén kínált némi optimalizációt, hibákat is tartalmazott, így ezeket orvosolták, azaz remélhetőleg több képhibától nem kell tartani. Ezzel egy időben az Nvidia DLSS Super Resolution és az Nvidia Reflex támogatás is rendelkezésre áll, remélhetőleg immár tényleg hibáktól mentesen. Az új driver egyéb címekhez most nem hozott extra optimalizációkat, illetve újításokat sem tartalmaz, így az alábbiakban már csak a kijavított, illetve kijavításra váró hibákat összegezzük.

Kijavított hibák:

  • (Call of Duty: Modern Warfare II) Villódzó képhibák jelentkezhettek játék alatt, teljesen véletlenszerűen
  • (Call of Duty: Vanguard) A játék hosszabb időn át tartó futás után véletlenszerűen összeomolhatott
  • A VTube Studio esetenként összeomlott és fekete kijelzőt produkálhatott driver-frissítés után
  • A GPU P0 státuszban maradhatott az egyes játékokból való kilépés után is
  • (Anvil Engine Games) A környezet villódzott
  • A GeForce RTX 4090 esetében teljesítmény-visszaesés jelentkezett a 8K60-as AV1-es tartalmak dekódolásakor
  • (Forza Horizon 5) Egyes PC konfigurációk alatt szivárványszerű képhibák bukkanhattak fel hosszabb időn át tartó játék során

Kijavításra váró hibák:

  • A HDR funkció ki- és bekapcsolása stabilitásbeli problémákat okozhat egyes játékok alatt, ha a natívtól eltérő felbontást használunk (3624030)
  • (DirectX 12) A Shadowplay felvételek túlexpontáltak lehetnek, ha a HDR támogatást a Windows Display Settings lapról engedélyeztük(200742937)
  • A monitor eleinte villódzhat, ha alvó állapotból ébred és a DSR vagy a DLDSR funkció aktív (3592260)
  • Maxon - Cinema4D és Redshift3D videómemória allokációk alkalmával TDR vagy driver összeomlás következhet be(3659104)
  • A RedCine-X Pro összeomolhat, ha videó lejátszása közben effektekkel dolgozunk (3809401)
  • A Desktop Window Manager (dwm.exe) magasabb GPU használatot jelezhet a GeForce RTX 30-as sorozat egyes tagjaival szerelt konfigurációknál. Ideiglenes megoldásként érdemes kikapcsolni a Hardware-Accelerated GPU Scheduling funkciót a Windows Beállításokon belül. (3830387)
  • (Daz Studio) Új driverre történő frissítést követően az alkalmazás összeomlik, ha szimulációt próbálunk futtatni (3838022)

Az új driver a GeForce GTX 745, a GeForce GTX 750, illetve a GeForce GTX 750 Ti mellett a GeForce 900-as sorozattól felfelé minden újabb mobil és asztali videokártyát támogat, a Kepler sorozatú termékekhez azonban már nem használható. A mobil videokártyáknál előfordulhat, hogy az adott rendszerhez csak a notebook gyártója által biztosított driver települ majd, ennek érdemes utánajárni.

A friss kiadás a dokumentáció szerint a HD Audio Driver 1.3.39.16-os, az Nvidia PhysX System Software 9.21.0713-as, a GeForce Experience 3.26.0.154-es, illetve a CUDA 12-es verziójával rendelkezik. A csomag tartalmazza továbbá a DCH Nvidia Control Panel 8.1.962.0-s verzióját is. Letöltéséhez ide kell ellátogatni, míg a dokumentációt itt találják az érdeklődők.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére