Elkészült a Galaxy Note10 számára is az Android 10 frissítés

Felhasználói visszajelzések szerint a Samsung csúcsmodellje is a One UI 2.0 grafikus felhasználói felületet kapta meg.

Elkészült a Galaxy Note10 számára is az Android 10 frissítés

A Samsung néhány riválisától lemaradva indította meg az Android 10 frissítések terjesztését, de egészen jó lendületet kezd venni ezen a téren. A vállalat ugyanis a Galaxy S10 sorozat mellett már néhány Galaxy M modellre is elérhetővé tette ezt, most pedig már a Galaxy Note10 esetében számolhatunk be a frissítés érkezéséről.

Az eddigi ismereteink szerint azoknál kezdte meg a Samsung a frissítés terjesztését, akik korábban részt vettek a bétatesztelés folyamatában is – tehát akik számára már ismerős a rendszer, és az esetleges hibákat még az utolsó pillanatban tudják jelezni. A Galaxy Note10 stabil Android 10 operációs rendszere Németországban jelent meg, de globálisan el fog jutni minden eszközre. Természetese a Galaxy Note10 mellett a Galaxy Note10+ variánsok is frissülni kezdtek. Az új rendszer a N97*FXXU1BSL7 azonosítóval ellátva jelent meg Németországban.

A One UI 2.0 különösen sok újdonsággal járhat a Galaxy Note10 esetében, hiszen itt az S Pen használatán is dolgozott a Samsung. Ugyanakkor sajnálatos módon részletes kiadási jegyzéket nem kaptunk, így nem lehet azt tudni pontosan, hogy milyen extra megoldásokkal számolhatnak a tollas készülékkel rendelkező felhasználók az Android 10 operációs rendszer telepítését követően.

Galéria megnyitása

Az olyan általános újdonságokról, mint például a továbbgondolt gesztusvezérlés és a kiterjesztett sötét mód, nem kell majd lemondani, és a gesztusok már az S Pen tollal is használhatóak lesznek minden körülmények között. A One UI 2.0 mindig a lényeges dolgokat fogja a legnagyobb felületen tálalni – ez a One UI egyik alappillére –, és a Note-sorozat esetében erre különösen jó alkalma adódik a mobilok felépítéséből fakadóan. A vállalat a játékos módot is tovább finomította egyebek mellett. A jobb testreszabhatóság a dinamikus elemekkel pedig segít abban, hogy sose váljon unalmassá a grafikus felület.

Amikor a One UI 2.0-t tervezte a Samsung, akkor gondolt arra is, hogy a lehető legnagyobb közönséget élvezhesse ki, így a Galaxy Buds bevonásával a halláskárosultakat is segíti, a látássérültek pedig egy átgondolt, kontrasztosabb felület vehetnek igénybe a jobb élményért. A digitális jólét terén meg arra gyúrt a Samsung, hogy az egészségesebb mobilhasználat felé próbálja terelni az embereket. A vállalat pontos adatokat tud majd mutatni arról, hogy mennyi időt töltött az ember a készüléke nyomkodásával, és mennyit egyéb hasznos tevékenységgel. A One UI rengeteg kisebb-nagyobb érdekességet tartogat, és az új kiadása már az első verziónál is átgondoltabb, kézre állóbb lesz, így még többen lelhetik majd benne örömüket.

A frissítésnek része a legújabb biztonsági csomag is, a decemberi javításokkal lesz elérhető az Android 10 a Samsung tollas csúcsmodelljeire. A Samsung ezen a fronton sosem lankad a legtöbb felhasználói visszajelzés szerint, ami dicséretes.

Galéria megnyitása

A frissítés elérhetőségéről értesítést küld a rendszer, de a türelmetlenebb tulajdonosok manuálisan is megpróbálkozhatnak ennek a beszerzésével. A beállításokon belül külön menüpontja van a rendszerfrissítéseknek, ezen belül lehet kényszerített keresést indítani.

Akik már a bétát is használták, nem különösebben nagy frissítést fognak most kapni, de akik az Android 9.0-ra húzzák majd a teljesen új felületet, azok több gigabájtos csomagra számíthatnak. Ezzel mindenképpen számolni kell a telepítés megkezdése előtt, és csak akkor szabad ebbe belefogni, ha gyors és stabil az internetelérés, és megfelelő a töltöttségi szintje a készüléknek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap