Elkészült a 441.12-es WHQL GeForce driver

Az új driver az LG OLED televízióihoz is meghozta a korábban ígért G-Sync Compatible támogatást.

Elkészült a 441.12-es WHQL GeForce driver

Az Nvidia egy új GeForce drivert adott ki, amely a 441.12-es verziószámot viseli és elsősorban az új játékokhoz készült, de néhány újítást is tartogat. Játékok terén több címhez is érkezett optimalizáció, így például a Red Dead Redemption 2, a Need for Speed: Heat, valamint a Borderlands 3 mellé is érdemes ezt a drivert telepíteni GeForce videokártyával szerelt rendszerünkre. A Borderlands 3 és a Red Dead Redemption 2 esetében új, illetve frissített teljesítményprofilok is rendelkezésre állnak.

Galéria megnyitása

Fontos újítás, hogy ettől a drivertől kezdve elérhetővé vált a G-Sync Compatible támogatás a HDMI 2.1 VRR technológiát használó LG B9, C9 és E9-es sorozatú 4K-s OLED televíziókhoz. A G-Sync Compatible támogatás érkezéséről szeptember óta tudhatunk, most azonban hivatalosan is elérhetővé vált az LG OLED televízióihoz.

Az új driver természetesen hibajavítást is kapott, igaz, most csak egy korábbi problémára jött orvosság, amelyről az alábbi felsorolás rántja le a leplet:

  • (Super Robot Wars V): A játék összeomolhatott, majd fehérré vált a kijelző tartalma. (2720588)

A kijavított hibák mellett sajnos meglévő, javításra váró hibajelenségekre is fel kell hívnunk a figyelmet, íme:

  •  (Battlefield V)(G-SYNC)(HDR): Amennyiben a G-Sync és a HDR támogatás aktív, a játék nem állítható vissza többé teljes képernyőre, ha előzőleg a tálcára küldtük. (200558314)
  •  (Grand Theft Auto V): A játék gyakran összeomlik.

A Game Ready minősítéssel és WHQL aláírással egyaránt rendelkező driver tartalmazza az nView 149.77-es, a HD Audio driver 1.3.38.21-es, az Nvidia PhysX rendszerszoftver 9.19.0218-as, valamint a GeForce Experience alkalmazás 3.20.0.118-as kiadását is. Ezeken felül verziótól függően a Standard Nvidia Control panel 8.1.940.0-s, illetve a DCH Nvidia Control panel 8.1.956.0-s verziója is rendelkezésre áll. Az új driver a GeForce 600-as sorozattól felfelé támogatja az Nvidia videokártyákat, operációs rendszerek terén pedig csak a 64-bites kiadások szerepelnek a kompatibilis szoftverek listáján. A drivert a GeForce Experience alkalmazáson keresztül automatikusan, már a megjelenés pillanatában be lehet szerezni, de alternatív módon az Nvidia szerveréről is letölthető. A dokumentáció itt található.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap