Shop menü

ELKÉPESZTŐEN JÓL JÖTT A CYBERPUNK JÁTÉKNAK AZ ANIME

Török Roland
Török Roland
Elképesztően jól jött a Cyberpunk játéknak az anime

A Cyberpunk: Edgerunners nemrég került fel a Netflix kínálatába és hamar közönségkedvenc sorozattá vált. A Studio Trigger szinte garancia volt arra, hogy egy izgalmas és jól működő show kerüljön a képernyőkre, még akkor is, ha a videojáték történelem egyik legcsúfosabb bukását kellett kijavítania, vagyis a Cyberpunk 2077-et. 

A Cyberpunk 2077 bár elfogadhatatlanul sikerült, a CD Projekt Red nem adta fel a játékot, és szépen lassan, de hozza hozzá a frissítéseket. Az Edgreunners-nek hála viszont a közösség elérkezettnek látta az időt, hogy újra nekiugorjon a játéknak, és ezzel pedig több éves játékosszám rekordot ért el, olyat, amire 2021 januárja óta nem látott a cím. 

A játék küldetésekért felelős rendezője, Paweł Sasko Twitteren, egy síros emoji kiséretében köszönte meg a játékosoknak az bizalmat, hogy ismét elővették, vagy akár megvették a játékot.  

18+ trailer:

A Netflixnek és a CD Projektnek nem ez az első alkalom, hogy jövedelmező volt az együttműködés, hiszen a The Witcher sorozat is egymás javát szolgálta.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére