Elindult a Star Wars: Battlefront alfatesztje

És ennek megfelelően elkezdtek szivárogni az infók és a felvételek is - bár a titoktartási szerződés miatt semminek nem kéne kikerülnie.

Elindult a Star Wars: Battlefront alfatesztje

A DICE egy nagyon zártkörű, kizárólag Amerikának szánt zárt alfatesztet kezdett el a mai napon, egyedül PC-n. Ennek célja nem a szerverek terhelésének a vizsgálata, hanem egyszerűen annak tesztelése, hogy a játék miként fut különböző PC-s konfigurációkon. Az alfatesztelőket ugyan titoktartási szerződés köti, aminek megszegéséért még az Origin-fiókjukat is letilthatja az Electronic Arts, de ez nem akadályozott meg néhány játékost abban, hogy akár Twitch-streameket is indítsanak, és YouTube-ra tegyenek fel videókat.

Mindenesetre az alfa fájljainak átkutatása után a leleményes felhasználók ki tudtak bányászni néhány adatot, ami talán érdekes lehet. Ezek szerint az alfateszt alatt multiplayerben a Hoth lesz elérhető, az E3-as bemutatóban is látott Walker Assault módban, valamint Missions módban a Tatooine, utóbbi rögtön kétféle napszakkal. Ezen kívül a fájlok arra utalnak, hogy a játékban kizárólag matchmaking lesz, a klasszikus szerverböngésző kikerül a képből, de persze lehet, hogy ez csak az alfában van így.

A fájlokban egyébként a következő fegyverekre találunk utalásokat: E11, A280, DH17, DL44, DLT19, DLT20a, SE14c, és T21, valamint olyan karakterspecifikus mordályok is feltűnnek, mint az EE3, amit elvileg Bobba Fett használ.

Sikerült kideríteni azt is, hogy a következő járművek várhatóak: T-65 X-Wing, TIE Fighter, Lambda Shuttle, Y-Wing, Tie-Bomber, Corellian Corvette, Nebulon B Frigate, ISD (Imperial Star Destroyer), AT-ST, AT-AT, TIE Interceptor, 74-Z Speeder Bike. Érdemes megemlíteni, hogy ezek közül nem mindegyik játszható - a Csillagromboló és a Nebulon B például biztosan nem.

Videót ide most nem linkelünk, nézzetek körül, hátha még találtok olyat, amit nem vett le az EA!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward