Életben van a Platinum Games új játéka

Amit a Square Enixszel közösen csinálnak.

Életben van a Platinum Games új játéka

Még a 2018-as E3-on jelentette be a Square Enix, hogy a Nier: Automatánál tapasztalt sikeres együttműködést követően egy újabb játékot készítenek közösen a Platinum Gamesszel. Kaptunk akkor egy filmes előzetest is a Babylon's Fall névre keresztelt anyagról, amiből sok minden nem derült ki, csak annyi, hogy egy fantasy környezetben játszódó történet lesz, és majd 2019-ben jelenik meg Steamre és PS4-re.

Azóta teljes csönd honolt a Babylon's Fall körül, egészen 547 napig semmit nem hallottunk róla, most azonban váratlan megtört a csend, és kaptunk egy új játékmenet előzetest. Az anyag láthatóan a Devil May Cry és a Dark Souls egyfajta keresztezése, de a grafikai stílus kapott egy extra, "kifestős" réteget, ami eléggé elkülöníthető kinézetet ad nkei.

A fő karakter számos lebegős, mágikus karddal végrehajtott támadást intéz, amivel kapcsolatban nem lehet nem gondolni Dantére a Devil May Cryből, az elképesztően hatalmas ellenfelek legyőzősében pedig mágikus kötelek segítenek.

Azonban a korábbi ígéretekkel ellentétben nem jelenik meg idén, az előzetes csak annyit árul el, hogy jövő nyáron kapunk új információkat, így tehát leginkább egy 2020 őszi megjelenés lehet esélyes. Az sincs kizárva, hogy az anyag azért késik ennyit, mert rögtön ki akarják adni az új generációs konzolokra is.

Mindenesetre a Platinum Games rajongói megnyugodhatnak, láthatóan nem ment át egy csendes törlésen a projekt, annak ellenére sem, hogy 2018 óta egy szót nem hallottunk felőle: sem a stúdió hivatalos weboldalán nem frissült semmi, sem a közösségi médiában, a legutolsó twitteres bejegyzés 2018 júniusi.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap