Shop menü

ELEGÁNS GAMER MONITOR ÉRKEZIK A PORSCHE DESIGN ÉS AZ AOC EGYÜTTMŰKÖDÉSÉNEK ÚJABB GYÜMÖLCSEKÉNT

Az új monitor 27 hüvelykes képátlójú QHD IPS panelt kapott, ami 170 Hz-es maximális képfrissítési rátára képes, és a ház hátulján még RGB LED világítás is helyet kapott.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Elegáns gamer monitor érkezik a Porsche Design és az AOC együttműködésének újabb gyümölcseként

Az AOC és a Porsche Design Studio szakembereinek köszönhetően egy újabb letisztult gamer monitor került forgalomba, amely ezúttal 27 hüvelykes képátlójú kijelzőt kapott, formavilág terén azonban hasonlít az áprilisban bemutatott 32 colos PD32M modellre.

Galéria megnyitása

A sallangmentes dizájn ezúttal is ütőképes hardvert rejt, ugyanis az alapokat egy 10-bites IPS panel adja, amely 2560 x 1440 pixeles natív felbontás mellett üzemel, maximális képfrissítési rátája pedig 170 Hz-nél tetőzik. Az 1 ezredmásodperces GtG válaszidővel rendelkező monitor Adaptive Sync támogatást is kapott, ami 48 Hz és 170 Hz között működhet, extraként pedig Vesa DisplayHDR 400-as tanúsítvány is szerepel a repertoárban. A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy a maximális képfrissítési ráta alapból 165 Hz, de a tuning funkció jóvoltából feltornázhatjuk 170 Hz-re. Az új monitor az sRGB színteret 99%-ban, a DCI-P3 színteret pedig 95%-ban képes lefedni.

Galéria megnyitása

A gyári állvány a három oldalon vékony kávával rendelkező kijelző elforgatását, döntését, illetve magasságának módosítását (0-150 mm) is lehetővé teszi. A videó bemenetek között ezúttal két darab HDMI 2.0-s, illetve két DisplayPort csatlakozó található, rajtuk kívül azonban egy mikrofon bemenet, egy fejhallgató kimenet, valamint egy négyportos USB 3.2-es hub is a kínálat részét képezi. A sort két darab DTS Sound tanúsítvánnyal ellátott 5 W-os beépített hangszóró zárja. A monitor hátuljára egy Light FX névre keresztelt RGB világítás is került, ami természetesen igény szerint testreszabható.

Galéria megnyitása

A Porsche Design AOC AGOn Pro PD27S már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára 499 euró.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére