Elegáns Dell monitorok multimédiás tartalmakhoz

A két új monitor fényes felületű AH-IPS panellel érkezik, méghozzá hangszórókkal felszerelve.

Elegáns Dell monitorok multimédiás tartalmakhoz

A Dell bemutatott kettő, kifejezetten multimédiás tartalmak fogyasztására szánt monitort, amik már el is érhetőek.

Az S2415H és az S2715H modellek sorrendben 23,8 hüvelykes, illetve 27 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkeznek, amely mindkét esetben AH-IPS alapokon nyugszik. A W-LED-es háttérvilágítással ellátott monitorok szuper keskeny kávát kaptak, így több monitorból álló megjelenítő rendszerek részeként is tökéletesen helytállnak. Képátlótól függetlenül mindkét újdonság 6 ezredmásodperces válaszidő, 1000:1 kontrasztarány és 250 cd/m2-es fényerősség mellett üzemel, natív felbontásuk pedig 1920 x 1080 pixel.

A fényes kijelzővel rendelkező újdonságok D-Sub és HDMI (MHL) videó bemenetet kaptak, fedélzetükön pedig beépített sztereó audió rendszer is lapul. Az S2415H esetében két darab 3 wattos, az S2715H esetében pedig két darab 9 wattos hangszóró gondoskodik a hangzásról. A csatlakozók között ezért egy 3,5 milliméteres jack audió bemenet (a D-sub videóbemenethez), valamint egy fejhallgató kimenet is lapul. Az S2715H esetében extra kiegészítő a kétportos USB 2.0-s hub, amihez billentyűzetet és egeret egyaránt kényelmesen csatlakoztathatunk.

A 24 hüvelykes modell tipikus fogyasztása 18 watt, a 27 hüvelykesé pedig 20 watt. Előbbi maximum 36 wattot, utóbbi pedig maximum 50 wattot fogyaszthat. Alvó állapotban, illetve készenléti állapotban mindkét monitor fogyasztása 0,5 watt alatt helyezkedik el.

A monitorok egyszerű állvánnyal érkeznek, ami csak a kijelző döntésére ad módot (-5/+21 fok). Szerencsére VESA 100-as furatok is rendelkezésre állnak, így a gyári állvány egyszerűen kiváltható, ha szükséges.

Az S2415H 259,99 dollárba kerül, az S2715H pedig átszámítva 488 dollárnak megfelelő kínai jüanért vihető haza. A hazai árakat egyelőre nem tudjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward