Egyszerre látványos és szolid a Kolink megfizethető gépháza

A Void RGB ideális választás lehet majd a költséghatékonyabb gamer konfigurációkhoz.

Egyszerre látványos és szolid a Kolink megfizethető gépháza

A Kolink általában az olcsóbb gépházairól ismert, amik korrekt ár-érték arány mellett futnak, és a cég az utóbbi időben egyre jobb megoldásokat igyekszik beemelni a palettájára. Az izgalmasabb Kolink gépházak általában a gamereknek szólnak, és ezúttal is ez a helyet.

Galéria megnyitása

A Void RGB konstrukciónak a neve azt lényegében azonnal elárulja, hogy van benne RGB világítás. A termék teljesen fekete, és aránylag letisztult, de azt mégsem lehet rásütni, hogy egy szimpla dizájnja van. Az előlapján egy hatalmas V motívum figyelhető meg, amivel a neve összhangban van. Ez a kivágás tükrös felületű, és ebbe lett elrejtve a LED-es világítás, ami a végtelenített tükör hatásnak köszönhetően eléggé látványos lesz. Egy háromszög alakot rajzol majd ki az előlapon a variálható árnyalatú fény.

Galéria megnyitása

A gépház oldala edzett üvegből készült, hogy láthatóak legyenek benne a komponensek. És mivel ma már szinte minden gamer egység eléggé mutatós, így valószínűleg lesz is értelme megmutatni másoknak a gép alkatrészeit. Fontos, hogy a Void képes befogadni ATX, Micro-ATX és Mini-ITX alaplapot is.

Galéria megnyitása

Ventillátoroknak bőven van hely a házban, és egy beépített 120 milliméteres megoldás lesz is benne hátul RGB világítással – természetesen. Öt további légkavarót lehet a Voidban elhelyezni, háromnak van hely a frontja mögött, és kettőnek pedig a felső részen a lehető legjobb szellőztetés érdekében. Van előlapi panel, amin ki lett alakítva kettő darab USB 3.0 hely, kettő darab USB 2.0 aljzat, HD Audio felület, és itt található az RGB LED vezérlő panelje is.

Galéria megnyitása

A táp számára a házban alul lett kialakítva a hely, és ez a rész még el is van szeparálva a lehető legjobb belső légáramlás elérése érdekében. A táp alsó rekesze pedig apró szellőzőnyílásokat kapott, hogy azért oda is jusson némi levegő. Kellően tágas a Kolink Void belseje, így elfér benne akár 310 milliméter hosszú grafikus kártya is, vagy alkalmazható 160 milliméter magad processzorhűtő.

A tervezők úgy alakították ki a konstrukciót, hogy kompatibilis legyen vízhűtéses rendszerekkel is, sőt mi több, igazából a házon belül is minden gond nélkül el lehet majd helyezni akár egy 240 milliméteres hűtőradiátort.

Galéria megnyitása

A Kolinknél szabványos csatlakozókat használtak az előre telepített RGB kiegészítőknél, így ezeknél azt is meg lehet majd oldani, hogy az előlapi panelről lekötve, a gépbe épített alaplapra is átvezethetőek lesznek, így összehangolható majd ezeknek a fénye a többi komponens fényével. Ha valaki így használja a terméket, akkor az RGB gombot át lehet kötni újraindító gombnak, ami nincs külön a Voidon.

Galéria megnyitása

Végül arról is érdemes megemlékezni, hogy a Void 190 x 430 x 400 milliméteres idomokkal rendelkezik, és nagyjából 5,9 kilogrammos a súlya. Hátul hét darab bővítő kártya hely került rajta kialakításra, elől pedig kettő 3,5 colos és kettő 2,5 hüvelykes meghajtót lehet benne biztonságosan elhelyezni – lemezmeghajtónak nem maradt helye az teljesen fekete, acél szerkezeten.

Galéria megnyitása

A Kolink Void a jó kialakítása és a kellemes megjelenése ellenére sem egy túlságosan zsebbenyúlós történet. A gépház 48 fontos áron jelent meg az Egyesült Királyságban, és minden bizonnyal más területeken is elérhető lesz, idővel reményeink szerint a hazai kínálatnak is a tagjává válik.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap