Egyszerre jöhetnek a Founders Edition és az egyedi Amper alapú GeForce videokártyák

A jelek szerint ezúttal nem kell heteket vagy hónapokat várni az egyedi hűtéssel és megemelt órajelekkel érkező modellekre, amelyek között alighanem egyedi nyomtatott áramköri lapot használó megoldások is lesznek.

Egyszerre jöhetnek a Founders Edition és az egyedi Amper alapú GeForce videokártyák

Az Ampere alapú GeForce videokártyákkal kapcsolatban egyre nagyobb az érdeklődés, ahogy a termékekkel kapcsolatban egyre több és több információ szivárog ki. Tegnap az Nvidia is elindította marketing-hadjáratát, amelynek keretén belül 21 napon keresztül az elmúlt 21 év legjelentősebb pillanataiból csemegézhetnek, míg augusztus 21-én, az utolsó napon valami fontos bejelentésre kerülhet sor, várhatóan az Ampere sorozattal kapcsolatban.

A TweakTown értesülései szerint az Ampere alapú GeForce RTX 3000-es sorozatú videokártya-sorozat tényleges bemutatása szeptember 9-én esedékes, az új videokártyák pedig már szeptember 17-én elérhetővé válhatnak kereskedelmi forgalomban. Nagy változásnak ígérkezik, hogy ezúttal a Founders Edition modellek mellett az egyedi felépítéssel és/vagy egyedi hűtéssel rendelkező AIB modellek is megjelenhetnek ebben az időszakban, ami azért jó hír, mert így most nem kell heteket vagy hónapokat várni rájuk – egész pályás letámadást indíthat a piacon az Nvidia.

Galéria megnyitása

Úgy tűnik, a GeForce RTX 3000 rajtra már régóta készülnek az AIB partnerek, akik speciális modellekkel érkezhetnek: ezek magasabb órajeleken üzemelhetnek, erősebb tápellátást használhatnak, illetve hűtés terén is magasabb szintet képviselhetnek. Az új modellek szeptember folyamán egészen biztosan elérhetővé válhatnak, még ha nem is az összes, de választék biztosan lesz. Az ASUS egyik újdonságát, a GeForce RTX 3080 Ti RoG Strix modellt még július folyamán sikerült lencsevégre kapni, azaz elég régóta zajlanak a folyamatok a háttérben annak érdekében, hogy a tervezett rajt alkalmával minden a lehető legnagyobb rendben legyen.

Hogy akkor augusztus 31-én mit árul el az Nvidia az Ampere sorozattal kapcsolatban? Legkésőbb azon a napon biztosan megtudjuk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap