Egy új korszak hajnala – Novemberi játékmegjelenések

Felújított-bővülő klasszikusok, új trónkövetelők, egy magyar fejlesztésű narratív kalandjáték és a kilencedik konzolgeneráció izgalmas nyitócímei teszik emlékezetessé a hónapot.

Egy új korszak hajnala – Novemberi játékmegjelenések

Trendek jönnek és mennek, de a magát 2004 óta rendületlenül tartó World of Warcraft sikere változatlanul töretlen. A patinás MMORPG nyolcadik, Shadowlands-nek keresztelt kiegészítőjében egy új szintlépés-rendszer, átgondolt fejlődési-szisztéma és természetesen a holtak misztikus birodalma várja majd az érdeklődőket.

Az Assassin's Creed: Valhallának hála, az akció-szerepjátékok rajongói sem fognak unatkozni. A fosztogató viking Eivor történetét elmesélő felvonás jobb mesterséges intelligenciával, pazar grafikával, izgalmas csatákkal és kismillió mellékküldetéssel igyekszik majd a műfaj szerelmeseinek kedvében járni.

Ha egy igazi kuriózumra fáj a fogunk, akkor a magyar fejlesztésű Chicken Police lesz az ideális választás. A kalandjátékok sorát erősítő alkotásban a kiégett Sonny Featherland és egykori partnere, Marty MacChicken újra kénytelenek egyesíteni az erőiket, hogy felgöngyölítsék egy szövevényes ügy szálait.

A nosztalgiázni vágyókat két, 2020 elvárásaihoz illeszkedő köntösbe bújtatott próbálja majd vásárlásra sarkallni. A PS5 egyik legjobban várt nyitócímének számító Demon's Souls jócskán feltupírozott látványvilágú kiadása nem ígér mást, csak vért, verítéket és könnyeket. Hiszen tanulás, önfegyelem, illetve kiváló reflexek nélkül biztos bukásra leszünk ítélve.

Míg a lövöldözést preferálók tetszését a maga idejében kissé fagyosan fogadott és anyagilag is nagyot bukó, ám az évek során a zsáner megkerülhetetlen klasszikusává avanzsáló XIII igyekszik majd elnyerni. Az összetéveszthetetlen cel-shaded grafikájú henteldében egy amnéziában szenvedő férfi bőrébe fogunk belebújni. Célunk pedig egy alávaló összeesküvés ravaszul összekuszált szálainak kibogozása, egyben az amerikai elnök meggyilkolásában játszott szerepünk tisztázása lesz.

Felsorolásunk a DIRT 5 zárja. A terepjárókra fókuszáló autóversenyek koronázatlan királyának legújabb felvonásában tizenkét, markánsan eltérő kategória járműveit vezetve bizonyíthatjuk majd be, hogy mi vagyunk a legjobbak.

A fontosabb vagy érdekesebb novemberi játékok listája az alábbi:

November 5.

  • Grey Skies: A War of the Worlds Story (PC, Xbox One) Steam
  • YesterMorrow (PC, PS4, Xbox One) Steam

November 6.

November 10.

November 12.

November 13.

November 17.

November 19.

November 24.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap