Egy új esemény és a kliens javítása a League of Legends közeli jövője

PsyOps skinek, kliens frissítés, jelentős Ahri erősítés, új K/DA szám és még egy társasjáték érkezése is itt van előttünk.

Egy új esemény és a kliens javítása a League of Legends közeli jövője

Nem Samira érkezése lesz az egyetlen dolog, ami megmozgathatja a League of Legends közösségét az elkövetkezendő hetekben, a Riot Games ismét egy nagy rakás frissítéssel és eseménnyel készül.

A Cyberpunk korszak időről-időre feltűnik a popkultúrában, egy igazi generációkon átívelő stílusról van szó, ami még manapság is rengeteg izgalmat rejt magában.

A Riot Games talán egy icipicit a Cyberpunk 2077 novemberi érkezését meglovagolva pontosan ilyen tematikájú kinézet kollekciót állított össze számunkra, ez a PsyOps.

Zed, Shen, Sona, Ezreal, Kayle, Vi, Samira, Master Yi, Pyke, Viktor kapja meg az új skineket, ezek közül több, már be is gyűjthető, de akad pár, amit csak a későbbiekben tesznek elérhetővé.

Érkezik a PsyOps eseménybelépő, így küldetésért cserébe olyan jutalmakat oszt a játék, amit máshogy nem lehet megszerezni.

Visszatért a közösségkedvenc Egy mindenkiért játékmód is, vagyis az egész csapat azonos hőssel mehet harcolni.

Új bejegyzéssel jelentkezett a fejlesztői csapat is a kliens kijavításával kapcsolatban. A League of Legends keretprogramja sajnálatos módon sokszor nincs a helyzet magaslatán, olyan lassú válaszidővel rendelkezik, aminek következtében például felmerülhet olyan probléma, hogy egyszerűen a játékosok képtelen kibannolni egy hős a hősválasztás képernyőn. Sőt, a Riot felmérése szerint ezzel a jelenséggel a játékosok 50%-a már találkozott is.

Hasonlóan problémás a lassú tartalombetöltés, a kliens reakcióideje új lapnál és a játék végén is túl sok időbe telik, mire egyáltalán betölti az eredménytáblát.

Galéria megnyitása

(Forrás: Riot Games)

Eddig a csapat a kliens indításának idejét javította, céljuk az, hogy 15 másodpercen belül már minden készen álljon a gyengébb gépeken is és szerintük már nagyon közel vannak a cél eléréséhez, a játékosok több, mint 90 százaléka már 18,5 másodpercnél gyorsabban tud belépni.

Érdemes a kliens felmérésével kapcsolatos grafikonokat a Riot Games oldalán is megnézni.

A 10.18-as frissítés is befutott, amiben többek között Ahri W képességét javítják, de nem ez az egyetlen változás, ami a rókalányt érinti: A Q képességének passzívja átkerül a passzív képességébe, ez pedig jelentősen megnöveli a taktikai lehetőségeit.

Galéria megnyitása

Erősítették még IV. Jarvan-t, Kayle-t, Miss Fortune-t, Rumble-t, Twitch-et és Xin Zhao-t, gyengítették viszont Ashe-t, Galio-t, Kog’Maw-ot, Sett-et és Shent.

Részletesen a frissítés tartalmáról itt olvashatsz.

Ezen kívül bejelentették a Tellstones: King’s Gambit című társasjátékot, amit 2-4 fő játszhat majd és természetesen fizikai falójában lehet majd megvásárolni.

Végül pedig a múlt héten visszatért K/DA is egy új számmal, a The Baddesttel.

Tovább zenék is várhatóak a virtuális csapattól, hiszen a csatlakozott hozzájuk egy virtuális producer, Seraphine is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap