Egy korrekt kompakt készüléknek tűnik jelenleg a Google Pixel 4a

Megjelentek az első renderek a Pixel 3a utódjáról, és vannak rajta érdekes részletek.

Egy korrekt kompakt készüléknek tűnik jelenleg a Google Pixel 4a

Tavaly decemberben már élő fotókon lehetett látni a Pixel 3a okostelefont, most pedig néhány renderkép látott napvilágot arról, hogy milyen külsővel rendelkezhet majd a Pixel 4a. Merthogy a jelek szerint a Google folytatni fogja a középkategóriás sorozatát is a csúcsmodellek bemutatása után.

Galéria megnyitása

A Google idén először mutatott be középkategóriás referencia okostelefonokat, és ezek olyannyira bejött a keresőóriásnak, hogy több jel is utal már arra, hogy érkezik az utód a Pixel 3a eszközök számára is. A most publikált képek az @OnLeakstől származnak, ahonnan többször érkeztek olyan renderek, amik tényleg elképesztően közel álltak a valósághoz.

Az illetékesek a Pixel 4a esetében kiszivárgott CAD információkat felhasználva alkották meg azokat a rendereket, amik a hírben láthatóak. Ezek alapján a Pixel 4a széria csak részben fog a Pixel 4-re hasonlítani. A hátlapon a kamera elhelyezése emlékeztetheti majd az érdeklődőket a csúcsmodellekre. Viszont hiába négyzetes a modul kialakítása, igazából csak egyetlen kamera található itt a mostani adatok szerint. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon lesz elhelyezve, a kereten pedig a fehér szín esetében narancssárgán fog virítani a bekapcsolásra szolgáló gomb.

Galéria megnyitása

A renderképek alapján a Pixel 4a az előlapján nem fog vastag felső keretet felvonultatni, hanem itt már csak egyetlen kicsi lyukba rejtett képalkotó zavarhatja meg az összképet. A Pixel 4 esetében radaros szenzor és komplex arcfelismerés is volt, de mindezekről a Pixel 4a esetében le kell majd mondani jelen állás szerint. Ez valószínűleg néhány érdeklődőt szomorúan fog érinteni, de van jó oldala is a dolognak.

Egészen kompakt lesz az a modell, aminek most a renderképe napvilágot látott. Elvileg 144,2 x 69,5 x 8,2 köbmilliméteres lehet az okostelefon térfogata, a képátlója pedig 5,7 és 5,8 hüvelyk körül alakulhat. A Galaxy S10e hasonló idomokkal rendelkezik, és részben ennek köszönhetően nagyon népszerű, szóval talán ez segít majd a Pixel 4a számára is a népszerűvé válásban. És minden bizonnyal az is elnyerheti majd a felhasználók tetszését, hogy a 3,5 milliméteres Jack aljzat is meglesz a kelléktárában, nem kell erről lemondani.

Galéria megnyitása

A Pixel 3a család sajnos nem lett túl kedvező árfekvésű a képességeihez mérten sem, szóval azzal sajnos a Pixel 4a esetében is érdemes számolni, hogy nem az ár-érték arányával fog hódítani. Hogy mikor kerülhet bemutatásra? Nos, ezt egyáltalán nm lehet tudni, de nem lenne meglepő, ha a Google I/O fejlesztői konferencián futna be más egybé újdonságok mellett.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramon, a YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap