Egy hét, és itt az új csúcs-Xiaomi

Egy hét, és itt az új csúcs-Xiaomi

A Xiaomi bejelentette, hogy február 20-án egy úgy okostelefont fog bemutatni a Mi 9 képében, ami a Mi 8 helyét veszi majd át a kínálatban. Az időpont megválasztása minden bizonnyal nem a véletlen műve, ugyanis a Samsung jelen állás szerint ugyanezen a napon fogja majd leleplezni a Galaxy S-széria új generációját.

A kínai vállalat előzetesen nem sok információt osztott meg a hamarosan reflektorfénybe kerülő okostelefonnal kapcsolatban, de azt lényegében borítékolni lehet, hogy egy új zászlóshajóról beszélhetünk majd. A Mi 9 korábbi információk szerint a Qualcomm Snapdragon 855 mobilplatformra fog épülni, ami kiemelkedően jó teljesítmény biztosításáról gondoskodhat. Az eszköz érkezéséről tanúskodó előzetest Lei Jun osztotta meg a közösségi oldalán.

Galéria megnyitása

A Weibón megjelent egyik képen (a borítókép) látni is lehet az eszközt, igaz, csak a hátlapjának egy részét, de ez több érdekességet is tartogat. Egy helyi híres énekes, Roy Wang fogja a felvételen a kezében a szerkezetet, amin jól láthatóan három kamera sorakozik egymás alatt. A triplakamerás modulról részleteket nem tudunk elmondani, de az jól látható, hogy van itt egy LED-es villanó is, ezáltal akár sötétben is lehet majd fotózni vagy videózni a gépezettel. A képről azt is meg lehet állapítani, hogy a hátoldalán nincsen a terméknek ujjlenyomat-olvasó. A masina jobb oldalára kerültek bekapcsoló és a hangerőgombok, de a bal oldalán is van fizikai kezelőszerv – talán a hangalapú digitális asszisztens elérésére.

Galéria megnyitása
Korábban kiszivárgott kép, amin feltételezhetően a Mi 9 szerepel

Wang a saját nevével fémjelzett, rikító színű tokban tartja a mobilt, amiből arra következtethetünk, hogy lesz egy különleges kiadás az eszközből, melynél a dobozban egy ilyen kiegészítő is ott lapolhat majd. A Xiaomi korábban is csinált már ilyen különleges kiadásokat Kínában, ahol erre különösen nagy az igénye az embereknek, szóval az énekes sokat hozhat a cég konyhájára. Korábbi információk alapján az eszköz egyébként 18 wattnál nagyobb teljesítményű gyorstöltéssel fog szolgálni, és elérhető lesz 6/128 GB-os konfigurációban, ezért pedig 3000 jüanos ajánlott fogyasztói árat kér majd a Xiaomi, ami átszámítva kb. 440 dollárnak felel meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap