Egy harmadik MMO is lapul a Jagexnél

A RuneScape és a Stellar Dawn mellett a Jagex egy harmadik, méghozzá egy újabb fantasy online szerepjátékkal is készül, a fejlesztés már javában folyik.

Egy harmadik MMO is lapul a Jagexnél

A RuneScape és a Stellar Dawn mellett a Jagex egy harmadik, méghozzá egy újabb fantasy online szerepjátékkal is készül, a fejlesztés már javában folyik. "Sok minden, amivel kitoltuk a határokat a Stellar Dawn esetében, hasznára lesz a RuneScape-nek és a másik MMO-nak is, amin dolgozunk. Előnyünkre van, hogy ugyanazt az MMO tech platformot használjuk minden játékhoz, így már csak a stúdiókon múlik, hogy hogyan használják azt ki." - nyilatkozta Mark Gerhard.

A Jagex még 2001-ben indította el a RuneScape-et, ami azóta is nagy sikerrel fut. Sok-sok frissítés és átalakítás után jelenleg 140 millió regisztrált felhasználóval bír, amelyből 10 millió aktív. Gerhard szerint a játékban még mindig van vagy 10 év, így a fantasy MMO szinte kizárt, hogy a RuneScape folytatás legyen.

2001 óta nem jött tőlük MMO, régebben fejlesztgették a MechScape-et, de minőségi okokra hivatkozva, bármennyire is előrehaladott állapotban volt is a játék, lelőtték a projektet. Kíváncsian várjuk, hogy ezek után milyen lesz a Stellar Dawn és az új fatansy szerepjáték.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward