Egérpadok és új hővezető paszta az EVGA-tól

Az EVGA új termékekkel jelentkezik a piacon, amelyek között ezúttal háromféle egérpadot, valamint egy új hővezető pasztát találunk.

Egérpadok és új hővezető paszta az EVGA-tól

Az EVGA új termékekkel jelentkezik, amelyek között ezúttal háromféle egérpadot, valamint egy új hővezető pasztát találunk.

Most már egérpadokat is találunk az EVGA termékpalettáján

Az EVGA most először kínál játékosok számára egérpadokat, de ez valószínűleg nem az utolsó alkalom. A három újdonság esetében egyetlen különbséget találunk: mindhárman eltérő dizájnnal kerülnek forgalomba, ám méret és anyagfelhasználás tekintetében tökéletesen egyformák. Az XL méretű (35,5 x 26 cm-es) egérpadok mindhárman gumi alapra épülnek, amely megakadályozza, hogy az egérpad csúszkáljon az asztalon, fémet is tartalmazó bevonattal ellátott felületük pedig úgy lett kialakítva, hogy az egér siklása zavartalan legyen, de ezzel együtt minél pontosabb irányítás álljon rendelkezésre.

Az eltérő dizájnok a fenti képeken tekinthetőek meg. Az új egérpadokat a gyártó már forgalmazza: a termékek 14,9 dolláros ajánlott végfelhasználói áron érhetőek el, méghozzá az EVGA webáruházában.

[bold]

Új hővezető paszta is érkezett[/bold]

Az EVGA a nyári nagy melegre való tekintettel - ami idehaza még várat magára - egy új hővezető pasztát is piacra dobott. Az EVGA Frostbite névre keresztelt megoldást egy ezüst-alapú hővezető paszta, amelynek hővezetési képessége 6,5w/m-k értéket képvisel. A termék kevésbé nyúlós, mint az átlagos ezüst tartalmú hővezető paszták.

A Frostbite 2 grammos fecskendőt tartalmazó kiszerelésben kerül a boltok polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 9,99 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward