Shop menü

EDZETT ÜVEGLAP ALAPÚ GAMER EGÉRPADDAL JELENTKEZIK A RAZER

Az új termék a gyors és pontos egérhasználatot segíti, ezzel egy időben pedig halkabban is egerészhetünk, mint egy hagyományos, textilborítású egérpaddal.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Edzett üveglap alapú gamer egérpaddal jelentkezik a Razer

A Razer egy új területre lépett be a gamereknek szánt termékek terén, ez a kategória pedig nem más, mint az üveg alapú egérpadok szegmense. A vállalat első terméke, ami immár üveglapot is használ, az Atlas nevet viseli, „színvilág” terén pedig fehér és fekete kivitelben egyaránt elérhető lesz. Az újdonság azokat a játékosokat veszi célba, akik zökkenőmentesen és gyorsan szeretnék csúsztatni egerüket az adott egérpadon, ezzel egy időben pedig pontos működésre és igényes kivitelben érkező termékre is vágynak, ami kellően strapabíró.

Galéria megnyitása

Az új egérpad edzett üvegből készített felső rétegét úgy alakították ki, hogy az nemcsak a gyors egérmozgatást, de a pontos elmozdulás-érzékelést is segítse. Az edzett üveglap felületén 2 mikrométeres mikrotextúrát alakítottak ki, amellyel hatékonyan együtt tudnak működni az optikai érzékelőt használó egerek, ugyanis napjainkban ez az érzékelő-technológia a legelterjedtebb a piacon.

Galéria megnyitása

A prémiumkategóriás edzett üveglapot használó Atlas egérpad felülete karcálló kivitelben érkezik, ezzel egy időben pedig a porral és a kosszal szembeni ellenállósága is kiváló. Az egérpadot langyos mosószeres vízbe mártott törlőkendővel tudjuk bármikor új állapotba hozni, tisztítása rendkívül egyszerű, használta pedig állítólag kényelmes. Az edzett üveg felület koszolódás szempontjából jobb, mint egy textil felületű egérpad, ugyanis tisztántartása egyszerűbb – az már más kérdés, hogy az edzett üvegen milyen gyorsan kopnak majd el az egér talpai.

Galéria megnyitása

A Razer szakemberei PTFE talpakkal ellátott egereket ajánlják a termékhez, egyéb talpak esetén előfordulhat, hogy az egérpadnál, az egér talpainál, vagy mindkettőnél nem várt mértékű kopás következik be.

Galéria megnyitása

A Razer Atlas hátoldalára gumiréteg került, ami segít a csúszásmentes elhelyezés megvalósításában: még az igazán intenzív eSport csaták közepette sem fog elcsúszkálni az egérpad. A szinte nulla ellenállású polírozott felülettel büszkélkedő Razer Atlas lekerekített sarkokkal érkezik. A terméket a gyártó szerint sík felületre kell helyezni, hogy az esetleges sérüléseket elkerüljük, illetve érdemes elkerülni azt is, hogy egy-egy ponton nagyobb hőterhelés érje.

Galéria megnyitása

Az újdonság 5 milliméter vastag, 450 milliméter széles és 400 milliméter mély, tömegét azonban nem árulta el a gyártó. Az egy év jótállással érkező Razer Atlas ára 99,99 dollár, forgalmazása és szállítása az elkövetkező hetek folyamán indulhat meg. Az ár a fekete és a fehér kivitel esetében egyformán 99,99 dollár.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére